Jaren geleden werd een ernstige vorm van artrose in mijn onderrug vastgesteld. Ik ben naar de fysiotherapeut gegaan, hij heeft mij behandeld en heeft mij dagelijkse bewegingsoefeningen voorgeschreven. Op internet kwam ik groenlipmossel tegen. nadat ik dit middel zo'n 3 maanden had gebruikt verdwenen mijn pijnklachten. Ik gebruik het dagelijks en mijn ervaring is dat het middel echt helpt. De dagen met pijn zijn er haast niet meer. En dan wwet ik dat het aan het te zware werk op mijn leeftijd kwam...
Auswahl hervorragend, schnelle Lieferung.
Prompte Bearbeitung
Bestelling is snel aangekomen, spijtig was een fles kapot. Zij hebben het resterende product in een andere doos gedaan, heb gemeld dat eer een product ontbreekt, heb alles snel gehandeld en mij geld terug gestoort. Echt heel goed gedaan. Ik zal zeker via jullie blijven bestellen.
Sehr schnelle Lieferung zum superpreis. Dankeschön
Heel betrouwbaar en veilig
Alles verliep zoals te verwachten.
Ich bin sehr zufrieden.
Altijd last van psoriasis, kapot oren en jeuk. Na een week zag ik al verschil. De huid was zijde zacht achter me oren.
Snel, vlot en goede prijzen.
prima webshop
Mijn bestelling werd niet thuis afgeleverd maar op het NLdepot zonder bericht in de brievenbus en ik denk zelfs dat wij thuis waren op dag van levering op het depot!
Beste Henri Ginée, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat uw bestelling niet bij u thuis is afgeleverd! Gelukkig heeft u uw pakket kunnen afhalen bij de afhaallocatie. Wij nemen dit uiteraard mee in ons overleg met de accountmanager van de bezorgdienst. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Snelle levering fijn!
Rasant verschickt-rechtzeitige Informationen bezügl. der Verfügbarkeit-alles perfekt
vlotte afhandeling en levering
Uiterst tevreden met de producten en levering. De volgende dag had ik het al. Perfect. Zeker aan te bevelen.
Steeds ultrasnelle levering van topprodukten aan scherpe prijs
Heb momenteel een opstoot van de huidaandoening sporiasis. Dankzij het gebruik van de Sorion "Repair Creme" zijn de ernstige rode vlekken na 3 weken gebruik (2x dag) bijna voor de helft verdwenen. Misschien een wonderzalf voor de vele sporiasispatiënten ?
Duidelijke site, snelle en goede levering.
Fijn dat er een optie is de producten op te halen zodat je geen onnodige verzendkosten hoeft te betalen. Ruime ophaalmogelijkheid en vriendelijk personeel. De kleinigheidjes zijn altijd leuk.
Vriendelijk, netjes en snel Bestelde betreft overigens ook een geweldig product wat ik nergens anders kon vinden online
Freundliche und sofortige Erledigung von Nachfragen. Bestens zu empfehlen.
Op dinsdag besteld, de volgende dag, woensdag, in huis.
Daar bestel ik graag
Goede prijs/ kwaliteit.