Alles is ok. Niets op aan te merken. Het kan niet beter. 100% tevreden.
Snel besteld en alles werd zeer vlot en goed verpakt geleverd.
Danke! Schnelle Lieferung! Alles super abgelaufen.
Kwaliteits producten tegen scherpen.Goede communicatie. Perfecte verpakking en verzending met track en trace
"Heel" blij met dit product!!
Duidelijke informatie. Snelle service en leveringen.
alles Perfect kan niet beter
Het is makkelijk snel en correct te bestellen
Gute Qualität
Ongelooflijk snel bezorgd, wat ik niet had verwacht omdat er 2 tot 3 dagen voor stond. Wat was ik blij dat mijn bestelling binnen 24 uur in huis was. Uitgebreid assortiment ook. Zeer overzichtelijke pagina. Chapeau.
Duidelijke website Zeer snelle levering
Het product vind ik geweldig en de bestelling was precies op tijd zoals aangegeven.
Schnelle Lieferung, herzlichen Dank.
DAAR IK OP DE CANARISCHE EILANDEN WOON IS DAT OOK NIET TE VER WACHTEN. DE TWEE WERKDAGEN LEVERTIJD DIE POSTNL AAN HOUD ZIJN HIER NORMAAL RUIM TWEE WEKEN. ALS HET PAKJE ER VRIJDAG 21 JANUARI IS HEBBEN NIETS TE KLAGEN.
Pakje komt snel, is prima verpakt en de inhoud kom overeen met het besteld. Fijn.
Goede en snelle levering
Sorion helaas niet te vinden op internet als je zoekt naar psoriasis crème. Vier maanden lang diverse crèmes geprobeerd, uiercrème, Graham’s, diverse oliën zonder echt resultaat. Een kennis attenteerde me op Sorion, na een week lijkt de psoriasis te verdwijnen. Erg blij mee!
Vriendelijk, behulpzaam en super snelle levering!
nvt
unkomplizierte Bestellung, umgehende Lieferung
toller Service!
Super schnelle Lieferung
Gezondheid aan huis is voor mij een TOPFIRMA , DE ENIGE REDEN , ZEER VLUGGE LEVERING;
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD