1e ervaring ik ben tevreden
Klantgericht, professioneel, goede orijs-kwaliteit verhouding.
Sehe oben
Altijd snelle en goede service bij Gezondheidaanhuis.nl Ik blijf mijn supplementen/vitamines hier graag bestellen!
Fijn website waar je makkelijk producten kunt opzoeken. Snelle levering van de producten.
Na 14 bestellingen 100 procent tevreden van producten en dienstverlening super
Order 2 boxes of drugs and shipped the same day at 22:00. Receive the packet 2 days after fron Nederland to Germany. Fast, professionals, price cheap. So highly recommended !
Gewoon goed!
Gemakkelijk besteld, snel geleverd en geen gedoe!
Goede ervaring! Snelle levering!
Tevreden. Gezondheidaanhuis heeft een ruim assortiment met goede prijzen en snelle verzending.
Der Einkauf ging reibungslos vonstatten. Die Lieferung erfolgte zeitnah. Sehr gut
Ruim assortiment, snelle verzending. Aanrader!
zeer snel geleverd in goede verpakking. De olie is een geweldig product!
Telefonisch zeer goed geholpen Vond de levertijd erg lang 3 Jan gekocht 11 Jan ontvangen
De supplementen die ik zocht waren aanwezig. De levering was snel en de producten waren goed verpakt.
De Vitamines zijn de dag na de bestelling al bezorgd.
Zuverlässige und sicher verpackte Lieferungen. Ich habe noch nie Beanstandungen gehabt.
Met goed overleg komen wij eruit, soms maak ik een fout, en dan wordt ik gecorrigeerd en dat voelt goed aan, want het gaat om mijn gezondheid, en dat kweekt vertrouwen, wederzijds, vandaar het woord UITSTEKEND.
De bestelde producten werden in een minimum van tijd geleverd en waren correct behandeld.
Alles correct en snel en duidelijk. Bestelling heel snel ontvangen.
Meine zuletzt gekauften Produkte waren Synofit Medium Plus Kapseln und Synofit Gel. Leider spüre ich noch keine wesentliche erhoffte Linderung meiner Schmerzen. Aber ich setze die Einnahme der Kapseln und die Anwendung des Gels fort.
Ik vind het heel prettig om op deze manier, snel en veilig de juiste producten te ontvangen
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD