Produkten altijd aanwezig en over een paar dagen bij je thuis bezorgd.
Goede prijzen, snelle levering. Ik ben heel tevreden!
Via de website besteld. Snel bezorgd.
na bijna 14 dagen gebruik moet nog blijken of de psoriasis echt minder gaat worden. De roodheid is wel verminderd alleen de schilfertjes blijven terugkomen. Smeer ‘t ‘s morgens en ‘s avond.
Ik ben al jaren klant bij GaH en altijd tevreden. Snelle levering en groot assortiment !
Zeer klantvriendelijk, soms gebeurt het dat ik een kortingscode niet kan ingeven bij online bestelling ; als ik dat meld dan wordt de korting altijd snel expost uitbetaald.
Zoals altijd een snelle en betrouwbare afhandeling van de bestelling en zeer snelle levering.
Gemakkelijk te plaatsen bestelling met snelle levering. Besteld product (sorioncreme) is TOP!
Mijn moeder is slecht ter been en ik kan voor haar bestellen! Heel fijn dat deze mogelijkheid er is. Tot nu toe deskundig geholpen en snelle service
I've used your service from some time and I am very satisfied. Your products arrive at my door within the time you specify, the price is very reasonable and the products do what they are supposed to do. You can not ask for more than that.
Wie immer alles unkompliziert und schnelle Lieferung. Einfach klasse. Sollten sich andere mal ein Beispiel daran nehmen.
heel te vrede over het deo rand en douchegel van alle bij sedamed sensitive skin
Het was mn eerste bestelling. Altijd even afwachten hoe het loopt. Ben zeer tevreden. De bestelling de volgende dag in huis! Voor herhaling vatbaar!
Betrouwbaar en correct!
Nach wie vor klasse. Es hilft
Prima. Veel keuze.
Gewoon goed
Iedere keer komt t snel in huis. En onlangs met een leuk kaarsje als verrassing!
Betrouwbare leverancier met gezonde producten
indrukwekkend assortiment, snelle levering.
Bestelling geplaatst, volgende dag in huis
Correcte communicatie Snelle levering We zijn tevreden
snelle levering, uitstekend product