Gisteravond laat besteld, vanmorgen al een mailtje dat het klaar lag. Bij het afhalen een vriendelijke medewerker. Superfijne webshop!
Sehr guter Service und schnelle Lieferung.
Binnen 1 dag had ik mijn bestelling in huis. Kreeg er voor de kerst zelfs nog een leuke attentie bij.
Werk heel goed ben er zeer blij mee , ga me deze van de week nog bij bestellen . Echt wonderlijk resultaat.
Snelle afhandeling, snelle levering. Topproduct Sorion repair crème, proefpakket besteld en zeer tevreden.
Het product wat ik op aanraden van een diëtiste heb besteld voldoen en ik ben zeer tevreden Snelle levering en duidelijke site
Geweldige snelle en correcte service
excellent product and excellent professionalism
Wenn man mit PayPal bezahlen hätte können, wer die Lieferzeit erträglich gewesen.
Ware war schnell geliefert und super verpackt
Met quercitine en selenium plus NAC heb ik een betere kans als ongevaccineerde de coronavirussen te weerstaan of in ieder geval niet ernstig ziek te worden. Ik ben hartpatiënt maar vertrouw de ‘vaccins’ niet.
Sehr gute Ware, zum guten Preis. Versand etwas lange aber in Ordnung, wenn man bedenkt das es eine Auslandslieferung war.
Vielen Dank für Ihre schnelle und unkomplizerte Bearbeitung meiner Bestellung. Ich wünsche Ihnen ein schönes Weihnachtsfest und alles Gute für das neue Jahr, Volker Mehlmann
erg vriendelijke telefoniste en behulpzaam. Snelle levering.
Goede contacten snelle levering top.
Die Medikamentenauswahl ist hervorragend, die Preise sind angenehm und die Bestellung wird schnell ausgeführt.
jullie blijven betrouwbaar in deze woelige tijd!
Duidelijke omschrijving en tijdige levering. De bestelling was ingepakt in een doos die precies groot genoeg was voor het product, dus gelukkig niet veel lege ruimte!
Het online bestellen was eenvoudig; de prijs van het product was laag; de bestelling was, ondanks de december drukte, vlot in huis.
Alles is er altijd snel 1 x ging het mis met een bestelling maar binnen no time goed en vlot opgelost.
Es war alles gut
Super schnell unkompliziert immer wieder gern!
Alles verliep prima
na wat vragen van mijn kant kreeg ik goed advies en was ben bereid om de producten die geadviseerd werden alvast in een bestelling te plaatsen. Dit heb ik als zeer prettig ervaren, Er zijn namelijk zoveel verschillende producten.
Voor de eerste keer iets besteld maar door een domme fout van mij bij het invullen van het huisnummer is het pakketje tot twee keer aan toe retour afzender gestuurd. Beide keren werd ik keurig gemaild en gebeld om de adresgegevens te controleren. Met een paar dagen vertraging ontving ik het product alsnog. Klasse!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD