Alles is heel goed verlopen, ik ontving mijn bestelling na 2 dagen, Ik zal zeker nog bestellen
Snelle levering, goed product, leuk welkomstcadeautje
Zoveel producten, goede service, en goede hulp!
Hauptsache ist ,dass ich meine Tabletten bekommen!
samen met mijn dagelijkse oefeningen en groenlipmossel heb ik de ernstige artrose in mijn onderrug onder controle. Gewoon geen pijn meer!
Snelle en correcte levering en ook nog een heerlijk geurkaarsje als kerst presentje erbij
Sehr gute Erfahrung. Schnelle Lieferung.
Snelle en prima levering met als cadeautje een geurkaarsje. Heel leuk! Ik zal waarschijnlijk vaker bestellen.
Ik gebruik het al een aantal dagen, ik merk dat ik me meer energiek voel en ook fitter. Mijn bestelling was keurig netjes bezorgd, dank hiervoor.
Direct na bestelling bericht, dat deze ontvangen is en kort daarop over de levering, die de volgende dag al was. Prima service.
Een vlotte verwerking van het order en privé wordt gerespecteerd. Dit wanneer we niet thuis zijn. Dan haal ik het af op het opgegeven adres. Niet bij buren
Al vele jaren een tevreden klant.
Snelle levering dus prima
Ik blijf steeds terugkomen bij Gezondheidaanhuis.nl, hoewel ik liever in België zou bestellen ivm de transport km.
Keurig verpakt en bijzonder snelle levering. Geen overbodige reclame. Dat valt te waarderen.
via de site een bestelling gedaan , duidelijke uitleg over het product en makkelijk bestellen
....zum Produkt kann ich in ca. 3 Monaten etwas schreiben.....ansonsten war die Lieferung etwas zäh....zudem ich noch Grenznah wohne
Sehr schnelle Lieferung und super Service. Immer wieder gerne...
Optijd geleverd
Hier würde ich jederzeit wieder bestellen.
Ich werde jederzeit wieder bei Ihnen bestellen.
Immer gut und schneller Service
Het product wat ik besteld hebt doet zijn werk zoals gezegd is.
Na de bestelling betaald te hebben zijn we ondertussen meer dan een week verder en tot op heden geen zending ontvangen.
Beste meneer Janssen, Hartelijk dank voor uw review. Uw bestelling is de dag na uw bestelling aan u verzonden, echter is het PostNL helaas niet gelukt uw pakket bij u af te leveren en daarom is uw bestelling naar een afhaallocatie gegaan. Omdat u uw bestelling niet binnen 7 dagen heeft afgehaald is deze weer aan ons retour gestuurd. Zoals met u besproken zullen wij uw bestelling, indien wij deze weer retour hebben ontvangen, nogmaals aan u versturen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD