Bij Gezondheid aan huis vond ik een wat 'ouderwets' product: ossengalzeep,dat je bijna nergens meer kunt vinden, zeker niet in vloeibare vorm. Bij de supermarkt of de doorsnee drogist in de wijk is het niet te krijgen, hier wel! En dan ook werd het binnen een dag geleverd. Bravo.
alles nach wunsch
guter Shop gute Kommunikation guter und schneller Versand Versandkosten sehr angemessen
Goede en snelle levering.
goed is goed
Snelle levering, goede prijs. En nog een kleine kerstverrassing, heel attent!
Alles kwam binnen een dag en goed product
Bij gezondheidaanhuis.nl is het steeds een opluchting dat ik waardevolle NATUURLIJKE produkten kan kopen die anders zo moeilijk te vinden zijn. Het opsturen verloopt altijd weer zéér vlot. De overschrijving kan ik langs de bank doen, wat ik ook een zeer groot plus-punt vind. We werden nl. in het verleden gehacked, hetgeen niet aanzet om via internet te betalen. Zeer tevreden over aanbod en dienst bij gezondheidaanhuis.nl
Sehr schnelle Lieferung!! Einwandfreie Ware!! Jederzeit wieder!!
Meine Bestellung wurde sofort bearbeitet und die Lieferung erfolgte umgehend.
Ik adviseer op zoek te gaan naar andere vervoerder
Beste Jacques Janssen, Hartelijk dank voor het geven van uw review. Ik zie inderdaad dat uw laatste bestelling wel erg lang onderweg is geweest! Dit is gelukkig niet de "normale" gang van zaken en zeker niet wat wij van onze vervoerder gewend zijn. De feestdagen zullen hier ook een rol in hebben gespeeld. Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst, en kunt u ervaren dat het normaal gesproken echt een stuk sneller gaat:-) Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Alles gut
Alles prima geregeld
Gute Erfahrungen gemacht
De levering verliep perfect. Niets op aan te merken ! Mijn bestelling werd na 1 dag geleverd. :))
Staat 1-2 werkdagen voordat de bestelling er zou moeten zijn. Maar nog steeds niets ontvangen. Erg vervelend want ze leveren producten die je soms dringend nodig hebt!
Positief, positief en positief.
Bestelling en levering waren supervlot
Alles o. K.
Grote keus en de bestelde producten zijn de volgende dag in huis
Hele goede ervaring. Kan het iedereen adviseren.
Perfekte Abwicklung wie gewohnt!
tevreden over manier van bezorgen en bestellen, tijdstip, snelheid, verpakking.
prima producten. Super snelle levering!
De eerste ervaring is heel goed
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD