Deze keer voor mij bekende producten besteld die ik al jaren gebruik. Tevreden over bestelling en verpakking. Bedrijf stuurt t&t en je weet precies wanneer pakket bezorgd wordt.
Bin sehr mit Ware und Lieferung zufrieden, lief einwandfrei
Schnell und zuverlässig !
alles gezegd in 1 zin
Veel artikelen . Snelle levering en bijna altijnalles in voorraad.
Bestellen ging simpel. Levering snel, op tijd en correct.
Conversatie over een vergoeding ging redelijk
Prima prijs/kwaliteit
Snelle levering en een groot assortiment!
Fijne zalf je merkt gelijk dat de psoriasis minder wordt.
Ik ben heel tevreden over de levering. Ik had het snel in huis en het was in goede staat.
Ik ben zeer tevreden,zowel over de service als over de produkten,
Duidelijke beschrijving, productinformatie en hoe te gebruiken. En snelle levering.
Ik ben dik tevreden, omdat de service goed is en mocht er een artikel in het assortiment ontbreken of over datum, dan melden ze dat en halen deze uit het assortiment. Kortom goede service.
Correcte levering
Toller Kontakt, Originalprodukte. Es ist schon schwer, in DE zu kommen. Schnelle Lieferung. Ich empfehle es jedem.
Danke, war Alles gut.
Goede kwaliteit prijs verhouding
Alles in voorraad en snelle levering. Er werd alleen niet gecommuniceerd wanneer het pakje zou komen, het was er ineens.
Von der Bestellung bis zur Lieferung klappt alles super!
Pakketje was er snel, ik had nog wat vragen, werd netjes behandeld via de app
Al jaren klant naar volle te tevredenheid.
Helemaal volgens verwachting.
Ik bestel al jaren bij Gezondheidaanhuis en het is altijd compleet, snel & professional.
Keurig te woord gestaan en snel en perfect geleverd
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD