Ik was op zoek naar een bepaald soort probiotica. Bij "Gezondheidaanhuis" gevonden voor een aantrekkelijke prijs. De volgende dag in huis!
Nog steeds goed geregeld. Ga zo door.
Ze hebben precies de spullen die ik zoek en leveren snel.
Altijd goede service gekregen. één bestelling liet op zich wachten. Post Nl had blijkbaar verkeerd georganiseerd. na een telefoontje alles snel in orde. was proactieve info over afwijkende levertermijn mogelijk?
ben heel tevreden over al de produkte .
Snelle levering en goede service van heel veel produkten.
Gezondheid aan huis neemt z'n klanten niet serieus. Mijn bestelling van 160,= werd niet geleverd door PostNL en Gezondheid aan huis vond dat ik zelf daar achteraan moest gaan. Ter compensatie boden ze mij 2,50 korting op m'n volgende bestelling als die tenminste hoger is dan 25,= en op te gebruiken voor eind komende januari ,dat is hetzelfde bedrag als wat ik nu voor een kunstje krijg. Ze mogen het steken waar de zon niet schijnt.Evenals de klant-onvriendelijke mail die ze stuurden. De liefde is over voor gezondheid aan huis.
Beste Gerda Westrik, Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het vervelend dat u ontevreden bent over de gang van zaken omtrent uw bestelling. - U heeft op 24 november om 21.12 uur een bestelling geplaatst - Deze hebben wij diezelfde avond nog verzonden - PostNL heeft uw bestelling helaas niet kunnen afleveren op 25 november - Wij hebben direct contact opgenomen met PostNL en u op de hoogte gebracht van het feit dat uw pakket naar een afhaallocatie werd gebracht. - Uiteraard nemen wij dit mee in ons overleg met onze regiomanager, maar wij hebben u inderdaad aangeraden dit ook zelf aan te kaarten bij PostNL - U heeft uw bestelling op 26 november in de ochtend opgehaald bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt Omdat wij het vervelend voor u vonden dat uw bestelling, tegen uw verwachting in, niet de volgende ochtend werd aangeboden (waarschijnlijk door de drukte momenteel bij PostNL) hebben wij u uit coulance een kortingscode toegestuurd. Wij vinden het jammer te vernemen dat deze niet gewaardeerd wordt. Wij willen u danken voor uw bestelling, en zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
prima aanbod en snelle levering
Ich kaufe hier regelmäßig meine Drogerieartikel, weil die Auswahl super und der Service unübertrefflich ist.
Correct met Echte klantendienst die ook echt helpt en meteen antwoord.
Alles heel handig in een webshop te vinden en eenvoudig besteld en thuisbezorgd.
Snelle en correcte levering, heel tevreden.
Vlot geregeld en netjes verpakt Goede communicatie
Mijn pakket bleef helaas lang bij PostNl liggen. Ik heb GAH gemaild en 2 dagen later was het pakket geleverd. Fijn dat ze het opvolgen!
goed product
Mijn bestelling kon ik makkelijk plaatsen. Vlotte levering en keurig op de hoogte gehouden over de verzending.
Proefexemplaar van Sorion Repair Creme besteld voor Psoriasis aan de ellebogen. Nu een week de crème 2x daags aangebracht. De huid is nu bijna volledig terug hersteld. Voorheen van alles al geprobeerd waaronder bijvoorbeeld Dovobet, ISO-UREA MD VAN La Roche,... allemaal zonder resultaat. Product werd snel geleverd. Nu onmiddellijk een grotere tube besteld voor nog andere plaatsen.
Het pakje was wat vertraagd, maar ik werd goed op de hoogte gehouden.
Had een creme nodig. In de morgen besteld...in de middag verstuurd.
Prima webshop, goede informatie over producten en bestelling. Prima communicatie en afhandeling over bezorging.
Super schnelle Lieferung wie immer und es ist alles wieder sehr gut verpackt gewesen. Da ist keine Schachtel "verbeult", und auch Tropfen in Glasflaschen werden sehr fürsorglich eingepackt. Die deutsche Übersetzung muss bei manchen Produkten auf der Homepage noch verbessert werden. Da kommt dann auch die Suchfunktion an ihre Grenzen. Notfalls google ich dann die holländische Bezeichnung und gebe diese dann ein. So hat es noch immer geklappt.
Ruime keuze. Ondanks problemen met PostNL nog vrij snelle (week) levering. Aanrader!!
Alles verliep goed, duidelijk en snel
Tweede maal, besteld uit Belgie. Ben tevreden van de snelle afhandeling
De levering duurde deze keer iets langer, maar is geen groot probleem.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD