Die bestellte Ware wird zeitnah abgefertigt und verschickt. Wir freuen und niederländische Produkte in Deutschland genießen zu können.
Einfache Bestellung und schneller Versand +Service
Zeer tevreden. Op tijd geleverd.
Savonds besteld, de volgende dag in huis!
prima ervaring, alles goed vindbaar op website en tijdige verzending
Snelle levering. Goede producten.
Obwohl ich erst skeptisch war, musst ich feststellen, dass wirklich nichts zu beanstanden war: rasche Lieferung, Artikel wie bestellt , Bezahlungsmöglichkeit in Ordnung
bestel hier vaak en steeds tevreden over de afhandeling en de service
Snelle verzending en goede communicatie. Kwaliteitsproducten voor scherpe prijzen.
Ich bin sehr zufrieden.
Ik ben heel erg tevreden over jullie. ! Bij laatste keer, dat ik bestelde; geen heltiq-verbandwatten op de lijst; super medewerking,na mijn telefoontje. Groetjes Jan lutmers
Tabletten werken snel en zijn handzaam verpakt en makkelijk mee te nemen
Zeer snelle levering van de bestelde sorion produkten die ik regelmatig bij hun bestel,bedankt voor jullie uitstekende service
Snelle levering, goede producten
Zoals steeds zeer tevreden
Betrouwbaar bedrijf. Bestellen en de rest volgt zonder moeite
Prima website. Duidelijk. en komen de afspraak na
Ich war sehr überrascht, wie schnell und unkompliziert es ging. Sehr gute Info, alles sehr freundlich. Ruck Zuck war die Ware da. Gerne weider.
Bestellen werkt makkelijk. Kwam op tijd binnen. Info bij het pakket was duidelijk
De potjes waren goed beschermd ingepakt en snel geleverd..
Smiddags besteld, volgende morgen in huis!
Guter Preis, einfache Bestellung und schnelle Lieferung. Alles Bestens!
Het gezochte product was hier wel in voorraad
Gewoon perfect. Iets verkeerd besteld, mag retour. Super
4 Lorentzstraat A