Een tijdje geleden had ik een vitamine D3 besteeld, voel ik me iets beter en enrgieer,
Alles wunderbar günstig und schnell geliefert
Gemakkelijk jouw product te zoeken op de website. Snelle afhandeling en nauwkeurige levering aan huis. Wel zou het fijn zijn dat er direct een factuur bij de levering zit.
Altijd goede en snelle service
Heel tevreden, en snelle levering!
Tevreden over de levering.
Perfect, fast
Der Preise dafür ist sehr angemessen und es ist sehr schnell geliefert.
Alles perfekt! Tolle Apotheke, sehr zuverlässig!
Sehr zufrieden
Alles prima, vielen Dank!!
computer aanzetten, site kiezen, klikken, klaar....
Ik kon mijn bestelling niet afronden omdat de betalingswijze haperde. Na een telefoontje kreeg ik een mail met de betaal link naar Ideal. Ik betaalde in de loop van de avond en tot mijn verbazing werd de bestelling de volgende ochtend vroeg door Post.nl afgeleverd. Hoe kan dat nou?
Ik woon in Belgie. Maar de levering van Gezondheid aan huis is echt super snel. Een dag later mag ook wel hoor! Maar chapeau!
Mijn bestelling was netjes op tijd en goed ingepakt
Mooi dat ik telefonisch kan bestellen.
Alles top! Superschneller Versand. Immer wieder gern. Danke für alles!
Ik ervaar enkel dat de prijzen soms duurder zijn dan op andere plaatsen.
Het product werkt fijn en de bestelling is goed afgeleverd.
Ik kon makkelijk vinden waarnaar ik op zoek was. Bestellen ging makkelijk en het bestelde snel geleverd.
Goede en correcte levering
Guten Tag, kompetent und freundlich wurde auf eine Anmerkung von mir reagiert. Danke
Bestelle schon seit geraumer Zeit hier, als Sammelbesteller. Was auch gesucht, bzw gebraucht wird - hier finden wir es zügig und vor allem günstig.
Ik had heel snel telefonisch contact. Degene die mij te woord stond wist direct wat ik bestellen wou. En deelde mij bovendien mee dat ik ook altijd telefonisch mocht bestellen. En misschien dat ik ook wel eens online ga bestellen. Maar ik vind het prettig even persoonlijk bepaalde dingen door te kunnen geven.En het gaat sneller. Omdat je eerst online het artikel op moet zoeken. En dat duurt even omdat er heel veel artikelen op staan.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD