Besteld en snel ontvangen. Goed verpakt.
Zeer snel verzonden, betrouwbaar en zeer tevreden over het product
Klant op de hoogte houden mag wel iets beter vind ik
Een zeer groot assortiment op voorraad
Schnelle und zuverlässige Lieferung.
Mijn HSP zoontje van 5 heeft, vooral op school, heel veel boze, agressieve buien. Al meteen op dag 1 dat hij LTO 3 in nam hadden we een totaal ander kind. We hadden juf nog niets verteld over het gebruik van de pillen maar ze vertelde dat het ineens veel beter ging in de klas. Ook thuis hebben we een ineens een heel ander kind.
Seher unkompliziert und schnelle Lieferung.
Total spitze!!! Kam alles schnell an, war super verpackt, toller Service! Riesen Empfehlung aus Deutschland
immer gerne wieder
Altijd zeer goede ervaringen bij "Gezondheid aan huis". Grote keuze aan gezondheidsproducten, ook aan supplementen die minder gemakkelijk te vinden zijn. Goede uitleg. Correcte behandeling van bestelling. Vlugge levering. Bedankt.
Alles super, super Produkt und super schneller Versand. Nur zu empfehlen.
ok
Top assortiment, prijzen en levering
Alles was TOP...!
Snelle en accurate afwikkeling bestelling.
De supplementen die ik zocht waren voorradig. Snelle en netjes ingepakt geleverd.
Het middel sorion help bij mij om schilfering van de huis tegen te gaan.
Nooit problemen prima
Gerne zum empfehlen. Reibungslos und schnell
Prima op tijd en volgens verwachting
Alles perfekt verlaufen
Goed verpakt
Al vaker iets besteld, loopt altijd goed.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD