dit is nu de 2de maal dat de levering niet aan huis gebeurde. De bestelling diende ik (ook deze keer) op te halen in het afhaalpunt. Daardoor vertraging. In het begin was ik zo tevreden dat -na een bestelling- deze reeds de volgende dag geleverd werd. Nu zitten er meerdere dagen tussen. Teleurstellend.
Die Auswahl an Produkten, die Preise, die Lieferzeiten stellen uns sehr zufrieden. Also immer wieder gern:)
Fijne organisatie en levering.
Levertermijn nu ook korter. Dat is fijn.
Erste Bestellung innerhalb von 24 Stunden geliefert.
Alles overzichtelijk en op tijd in huis
Goede communicatie en aflevering, ook zeer goede verpakking Top.
Al diverse keren besteld
Nun habe ich wiederholt bei Gezondheidaanhuis.nl bestellt. Die Ware wurde wieder sofort verschickt und ich bin überrascht, dass auch dieses Mal das Paket schneller ist, als wenn ich etwas in Deutschland bestelle. Meine beste Empfehlung.
immer schnelle Lieferung
Uit het ruime assortiment is het makkelijk een keuze ye maken.
Ik heb voor het eerst gebruikgemaakt van een bestelling en levering door Gezondheid aan Huis en ik ben heel tevreden!
Snelle levering en fantastisch product
perfekt und einfach
voor de soveelste keer heb ik bij U bestelt het gaat iedere keer prima ook nu ben ik weer helemaal tevreden over alles bedankt
Uitstekende hulp bij vragen en zeer klantvriendelijk. Een aanrader!
Over het product zelf kan mijn vrouw nog niet oordelen aangezien ze het nog maar een paar dagen gebruikt. Maar de levering was dus zonder problemen en heel snel.
Bin sehr zufrieden, günstiger als in Deutschland und schnelle Lieferung. Gerne wieder....
Freundliche Mitarbeiter und Melden sich auch zurück wenn es Fragen gibt wird einen geholfen.
mijn pakje kwam niet aan. Maar u heeft echt onderzoek gedaan en geholpen om mijn pakje terug te vinden! Heel erg fijn
Betrouwbare en snelle service en begeleidende informatievoorziening. Geen prijsverhogingen sinds ik regelmatig bij u koop.
goede raadgevingen van de chatmevrouw
Alles prima.
Prima webshop. Ruime keuze. Snelle levering en keurig verzorgd.
T was goed gelukt! Eindelijk mijn winkeltje gevonden;)
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD