T was goed gelukt! Eindelijk mijn winkeltje gevonden;)
Weer besteld bij gezondheid aan huis omdat ik de gewenste voedingssupplementen in de winkel op het dorp niet kopen kan...
Ich bin positiv überrascht über die schnelle und zuverlässige Abwickung meiner Bestellung.
Al jaren klant, altijd alles prima afgehandeld, discreet en snel. Nog geen dag spijt.
Goed en snel, aanrader
günstig und super schnelle zuverlässige Lieferung
Ich habe schon mehrfach bestellt und alles hat super geklappt
Als ze nog sneller je bestelling opsturen, zouden ze het moeten opsturen voor je besteld. Is dus onmogelijk. Julie hier zijn enorm snel, correct en vriendelijk. Hartelijk dank.
Je kan goed je vragen stellen. Er wordt meegedacht. Ruime sortering, redelijke prijzen
Not a lot more to say than that. Happy to use again.
Die wordt heel snel bezorgd
Alles, von der Bestellung bis zur Lieferung. Perfekt. Absolut empfehlenswert
Goed bedrijf levert goede producten en worden snel geleverd. Goed verpakt. Product ken ik al jaren en ben daar tevreden over.
Duidelijke website. Competitieve prijzen en snelle service.
Wij zijn heel tevreden over de producten en verzending
s'avonds laat besteld en de volgende dag in huis. Supersnel gedaan
Hat alles super geklappt ich bin sehr zufrieden.
Einfache Bestellung, faire Preise, gute Auswahl, sehr schnelle Lieferung. Besser geht es nicht
Prima service zoals altijd
Telefoon wordt vlot en vriendelijk opgenomen, er wordt goed geluisterd en men is bereid de levering zo vlot mogelijk te realiseren. Pakketje komt goed verpakt aan
besteld, op tijd geleverd, geen problemen
Goede service en advies
Ik bestel vaak dezelfde producten die voor mijn gezondheid van belang zijn. Gelukkig kan ik op "Gezondheid aan huis" rekenen.
rie à dire de plus
4 Lorentzstraat A