Ik bestel vaak dezelfde producten die voor mijn gezondheid van belang zijn. Gelukkig kan ik op "Gezondheid aan huis" rekenen.
rie à dire de plus
Vaste klant bij Gezondheid aan huis. Prima producten en zo snel aan huis. Bedankt
Eerste aankoop. Efficiënte voorstelling van de producten zodat keuze wordt vergemakkelijkt.
Goeie service, snelle levering en groot assortiment
Ich habe aus Deutschland Medikamente bestellt . Alles hat super geklappt.Fragen wurden schnell beantwortet und Medikamente kamen schnell. Ich werde hier nochmal bestellen
het juiste product snel en volgens afspraak geleverd
Snelle en goede service. Voldoende keus aan artikelen
telkens tevreden na bestelling en levering
Steeds weer snel geleverd. Fijn!
De kwaliteitsproducten zijn voor een redelijke prijs verkrijgbaar. De bestelling is makkelijk te plaatsen en de producten werden heel snel geleverd.
Prima! Soms wel wat duurder!
Bestelle immer wieder gerne , schnelle Bearbeitung und Lieferung
ik ben blij met mijn aankoop
Alles unproblematisch und sehr freundlich verlaufen.
correcte verzending en telefonisch advies
Snelle en goede levering, ook snel antwoorden op vragen. Prima!!
Mijn ervaring met jullie is prima, uitleg over producten zijn altijd goed. Kun je ook wat mee. De service en het vervoer ook lekker snel, de ene dag bestellen en de andere dag lekker pap eten helemaal toppie
Von der Bestellung über Ankunft des Artikels, alles super. MfG Gabriele Wilke
Reibungslose Bestellung, Kaufabwicklung, Lieferung. Jederzeit gerne wieder, sehr zufrieden.
Kundenservice ist top, Lieferzeiten sind auch top
De gezondheidsproducten werken goed en worden op tijd geleverd.
goede snelle service. hopelijk voldoen de producten waarvoor ik ze heb gekocht. Was op aanraden van iemand anders.
ik ben tevreden met de vlotte levering en communicatie per mail over het verloop.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD