De bestelling was makkelijk om te doen en de spullen ha ik de volgende dag al in huis.
Ich bin mit Allem mehr als zufrieden ! Danke !!!
bestelling op tijd en juist geleverd.
Altijd keurig op tijd geleverd en groot assortiment.
This company always delivers! Fast, efficient and can always be relied upon to give perfect service. Thank you to all staff concerned for your swift service.
Groot assortiment en goede service.
Sehr gut , alles schnell erhalten.
Met bovenstaande zin is alles gezegd
Verschillende keren een bestelling gedaan bij gezondheidaanhuis en altijd een vlotte afhandeling gehad, makkelijk te bestellen en te betalen en de volgende dag in huis!
Snel en accuraat in het reageren op bestellingen. Ruime keuze op voorraad.
Al vele jaren goede ervaringen met de producten en betrouwbaarheid.
Bestelling werd zeer snel afgehandeld, netjes verpakt en verzonden. Daarnaast was hier de prijs voor de artikelen die ik zocht gunstig.
Es War das erste Mal. Bin sicher es werden weitere folgen.
snelle en goede levering. Wel laat de post niet tekenen voor ontvangst terwijl jullie dit wel aangeven.
Heerlijk, direct iemand aan de telefoon krijgen die meedenkt en actie onderneemt. Ga zo door. Een verademing!
De supplementen die ik nodig heb zijn allen bij jullie aanwezig. Heel fijn.
er is veel troep beschikbaar, maar ook deze wat mij betreft heel goede merken! En dan goede levering etc, top
Vandaag besteld, morgen ontvangen! Top service!
Bin sehr zufrieden mit der Bearbeitung. Lediglich die Lieferung ist nach Deutschland etwas verzögert.
Alles bestens.
Beste Dame/Heer, Mijn bevindingen met uw service is uitstekend en hoop dat dit ook in de toekomst zo zal blijven. Want ik kan mij voorstellen wanneer er steeds meer online gekocht wordt, dat er dan wel eens opstoppingen kunnen voorkomen. Maar voor nu ben ik zeer tevreden. Ga zo door. Groetjes Bert
Ik weet dat ik altijd het bestelde ontvang: correct en snel
Snel en zeer correct
Vlotte levering en heel veel produkten
Gute Preise und Ware wie bestellt und beschrieben. Dazu noch schneller Versand (auch innerhalb der EU). Alles wurde gut dokumentiert. Es gibt einfach nichts zu beanstanden. Herzlichen Dank an die Mitarbeiterinnen und Mitarbeiter.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD