Elke keer wordt de bestelling netjes en zorgvuldig verpakt en verstuurd.
Mijn bestelling krijg ik altijd op Tijd, aan de juiste prijs!
Super breed assortiment, snelle levering, dikke prima
Alles perfekt.
Einfaches bestellen und schnelle Abwicklung. Perfekt!
Ik bestel graag bij Gezondheid aan huis vanwege de snelle levering en de goede kwaliteit.
Diese Apotheke war die Einzige, die mein Produkt überhaupt noch hatte,obwohl ich es schon seit Jahren nehme. Die Lieferung war sehr schnell und die Bezahlung über Klarna auf Rechnung ideal.
Altijd goede producten en snelle goede levering
Dit was mijn eerste bestelling, dus had nog geen ervaring. Maar het ging allemaal prima, en het product werd op beloofde tijd geleverd
Een duidelijke site en altijd een snelle levering
Altijd snelle levering
altijd snel bezorgd en de producten zijn goed. bij vragen is er altijd snel iemand die je helpt.
Bin sehr zufrieden
Zie boven
Schnelle Lieferung, guter Service, danke!
Mijn synofit medium plus die ik al lang inneem geeft volledige voldoening. Super product voor de gewrichten en zeker de mijne.
Es hat alles sehr schnell geklappt bis ich die Ware hatte. Top Service, weiter so.
Mijn bestelling lag 3 weken netjes op me te wachten. Fijn dat dit kan.
ik gebruik het middel al jaren en samen met mijn dagelijkse oefeningen heb ik geen hinder meer van de artrose in mijn onderrug.
Ik ben super tevreden. Gewoon een Toppertje.
Ben tevreden over het aanbod van producten, evenals de producten op zich. Zorgvuldig verpakt aan huis bezorgd.
Schnelle unkomplizierte Lieferung
Ruime assortiment, snelle levering Ik ben tevreden.
Kan niets aanmerken, het pakje was supersnel geleverd.
Die Lieferung kam schnell und zuverlässig. Die Ware entsprach den Erwartungen. Gerne wieder!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD