Alles in bester Zufriedenheit !!!
De ervaring was goed
Prima. Producten waren op voorraad voor goede prijs. Levering volgende dag met PostNL, gaat ook altijd goed.
Graag gemakkelijk herhalingsrecepten kunnen regelen.
Geachte heer van Winden, Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u zo tevreden bent over ons en onze producten. Wellicht kunnen wij het voor u nóg makkelijker maken; wanneer u een eerder gedane bestelling opnieuw wilt plaatsen, kunt u dit doen door middel van de knop "opnieuw bestellen" bij "mijn orders" wanneer u bent ingelogd op onze website. Neemt u gerust contact op met onze klantenservice indien u hier nog vragen over heeft. Wij wensen u een fijne dag verder, Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
goeie service! zowel met bestellen als bellen.
Easy process
Na 2 weken ervaring kan ik nog niet alles zeggen, maar tot nu toe goed gevoel qua effect van uw producten.
NAC besteld en snel geleverd met gratis vitamine C. Een goede koop!
Perfekte Bestellabwicklung, gerne immer wieder, sehr empfehlenswert !
Snelle levering en goed contact
Alles wat ik besteld heb honderd procent in orde
Altijd in orde
Quick response and good service
Goede website, veel producten en snel bezorgd!
Goede voorlichting
Snelle levering en goede prijs kwaliteit
Snelle service en goede producten
Heel veel keus breed assorriment. Snelle bezorging
Ik vind makkelijk en snel wat ik nodig heb. Dikwijls zijn het de laagste prijzen en de pakjes ontvang ik snel. Kers op de taart: een uitstekende service!
Exactly as expected. Delivery was super fast. Product was genuine. Glad with overall experience.
Helemaal goed !
Bijna alles wat ik zocht staat op de site. Aflevering heel snel
Goed en snel bezorgd.
Vlugge levering, erg fijn winkelen
Elke keer weer perfect op tijd afgeleverd, te volgen via track/trace. Constante kwaliteit.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD