Het telefonisch contact was vriendelijk. De betaling verliep makkelijk. En de bestelling was snel binnen.
er is een grote diversiteit aan kwalitatieve supplementen. de bestelling wordt snel behandeld en vlug geleverd hier in België
Ich wohne in Berlin und habe ein Medikament am übernächsten Tag nach der Bestellung bekommen, Dankeschön!
Mooi assortiment, supersnelle levering en prima voortgang via de mail.
Super gelaufen gutes Produkt gerne mal wieder .
Direct verzonden goed
Prima, netjes verzorgd en snel in huis!
Heel goede producten en vlotte correcte levering. Eén puntje : ik heb de laatste bestellingen problemen om de kortingsbon in te geven en dat raakt gelijk niet opgelost. Ik krijg mijn korting dan achteraf wel teruggestort, maart dat is telkens zo een gedoe met mails etc...
Geachte heer Moerman, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wij vinden het fijn dat u zo tevreden bent over ons! Wij hebben contact gehad met u over de kortingscode en wij hopen dat dit snel verholpen is. Gelukkig hebben wij het snel en goed voor u kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Regelmatig bestel ik producten via Gezondheidaanhuis.nl. Mijn ervaring is dat het assortiment breed is en men zeer snel levert.
Kann ich mit gutem Gewissen weiter empfehlen.
Snelle levering veel keuze
Altijd snelle levering. Prima kwaliteit, bestel er zeer regelmatig.
Normaal altijd vlotte levering, maar deze keer was één van de producten niet in voorraad. Dit vond ik spijtig dat dit niet vermeld stond op de website. Maar ze hebben onmiddellijk verwittigd en de nalevering is dan toch snel verlopen. Dus dat maakt het dan weer goed.
De levering was heel snel en de werking is top!
Top. Sehr schnelle Lieferung, obwohl es über die Grenze nach Deutschland ging. Mit Sendungsverfolgung. Umweltbewusst, da das Paket an die Größe der Bestellung angepasst war. Bedankt uit Duitsland
Gezondheid aan huis is de enige webshop waar ik de meeste van mijn vaste supplementen allemaal ten samen vind. Geweldig! Ik heb een goede ervaring met deze webshop, nu al voor bijna 10 jaar lang.
Alles volgens verwachting
Altijd vlotte afhandeling van bestelling en bij beschadiging van producten een vervangend exemplaar.
Fijne winkel ervaring gehad; mijn bestelde producten zijn de volgende dag bezorgd. Ik kom zeker terug!
Goed en snel
Sehr einfach zu bestellen und günstig.
De bestelde producten snel geleverd
Het bestelde snel en goed ontvangen
VLOTTE LEVERING
4 Lorentzstraat A