De producten die ik zocht waren aanwezig. De levertijd was prima en alles was jeugdig verpakt.
Fijne webshop! Producten netjes verpakt. Snel verstuurd.
Altijd snelle levering, keurig verpakt (zonder verspilling van inpak-materiaal). Gewoon heel goed dus!
Alles in orde ! ( behalve de terugstorting van mijn 2,50 !! Nog geen 2,50 euro gezien op mijn rekening !! )
goede diestverlening alles op tijd
Nog altijd te vreden
Alles prima!
Veel artikelen direct leverbaar. Altijd snel en compleet.
Sehr schnelle Lieferung
Zeer goed snelle levering goede producten top
Tevreden klant
Schnelle Lieferung ! Tolle Produkte! Ich bin sehr zufrieden. Danke!
Alles super. Ich hatte die falsche Summe überwiesen. Daraufhin wurde versucht mich telefonisch zu erreichen, hat nicht geklappt, daraufhin bin ich von Ihnen angeschrieben worden. Danke das Sie aufgepasst haben.
Ik vind hier supplementen die nergens te vinden zijn. Ook blij met snelle en gratis levering.
Einfach zuverlässig und schnell
Ik heb al meer dan eens gekocht bij gezondheid aan huis en heb nooit een opmerking moeten maken.
Snelle en correcte levering
Order placed, confirmed, shipped and delivered without problems.
Sehr gut und sehr schnelle Lieferung
Duidelijke site, overzichtelijk te bestellen en snel geleverd
Goede producten voor een acceptabele prijs snelle levering en betrouwbaar
Mijn bestelling is netjes verwerkt, snel verstuurd en prima verpakt.
Ik ga hier denk ik vaker bestellen
Vlot bestellen, vlot betalen, vlot geleverd, heel tevreden.
Goede prijzen en snel geleverd
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD