Die Bestellung war leider ein wenig länger als sonst unterwegs, aber sonst alles gut!
Goed product en snelle levering.
Die Ware wurde zum zweiten Mal blitzschnell versendet, alles wie beschrieben, kann ich nur empfehlen !
Goede kwaliteit
Snel en makkelijk te bestellen
Ik bestel regelmatig bij Gezondheidaanhuis omdat ik weet dat ik snel hetgeen ik nodig heb thuis krijg.
Bestellen verloopt prima, bij elk product staat een levertijd. Betalen verloopt ook prima. De bestelling wordt goed verpakt en meestal op tijd geleverd. Mocht een product niet zijn wat je bedoelde, wordt na retourzending de terugbetaling snel geregeld.
Goede service. Snelle levering
Snel aangepast
Zeer ruim assortiment! Bestelling was netjes ingepakt, op tijd geleverd. Zal hier zeker vaker bestellen :-)
al jaren een perfect adres voor de aankoop van producten
Good price, fast delivery.
sehr gut ,schnell.weiter zu empfehlen
Reeds geruime tijd klant met 100% tevredenheid
Snelle service. Duidelijke website.
Erg leuke webwinkel met mooie producten. Top service!
Ik bestel regelmatig mijn supplementen bij Gezondheid aan huis. Altijd wordt het snel en correct geleverd
Geweldige produkten en een goede service
Goede webshop met degelijke gezondheidsproducten. Acceptabele prijzen en zeer snelle levering. Product was bij producent uitverkocht
Für die Bestellung wurde eine Vorkasse geleistet, danach ging es schnell und unkompliziert. Ich habe bereits wiederholt dort bestellt und war immer zufrieden. PayPal wäre super!
Korrekt, ganz wichtig für mich auch ohne Kreditkarte mit Überweisung, super schneller Service bis Berlin!!! Vielen Dank!!!
Super snel en geen moeilijkheden !!!!!
Goede producten en service en zo dichtbij.
Mijn ervaring met jullie site is prima, alles duidelijk omschreven en wat wel of niet op voorraad is, fijne site om te bekijken en bestellen. Ik ben tevreden.
snelle bezorging helemaal top
4 Lorentzstraat A