Duidelijke en overzichtelijke website en snelle aflevering.
goede service
Ik ben bij toeval op uw site gekomen. Maar het bevalt mij prima om bij u te bestellen.
Wat een mooi bedrijf. 'S avonds rond 6 uur info gevraagd. Besteld en meteen de volgende middag bezorgd gekregen. Overigens een prachtige Qi-board snijplank. Wat een service!
danke für die Lieferung
Ben tevreden maar op andere sites is dezelfde koffie wel steeds in promotie, ik weet natuurlijk niet of deze aan dezelfde originele behandeling doet . Verpakking is hetzelfde. In prijsverschil ongeveer 6€goedkoper . Dus doe ook eens een Katie of stuur mij ze kortingen voor mijn volgende bestelling. Mvg Marie
Alles ok
Wel een aardig assortiment, maar het zoekveld mag een prominentere plek hebben en ik vind minder toeters en bellen op het scherm prettiger.
Mijn bestelling niet ontvangen!
Beste mevrouw Geraerts, Hartelijk dank voor uw review. Zoals besproken met onze klantenservice geeft PostNL aan uw pakket de dag na uw bestelling bij u hebben afgeleverd. Wij hebben u hiervan op de hoogte gesteld maar vervolgens helaas niets van u vernomen. Wij hopen dat u uw pakket inderdaad in goede orde heeft ontvangen, mocht dit nou onverhoopt niet het geval zijn, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
vriendelijk te woord gestaan, behulpzaam en snel geleverd.
Een grote selectie van goederen, concurrerende prijzen en promoties. Snelle bezorging. Gratis bezorgopties. ik raad aan!
Super Produkt
Ben er zeer tevreden over. Wel moet je blijven gebruiken, anders komt het weer terug.
Supersnelle verzending
Voor herhaling vatbaar
Ik heb al meer dan 100 keer besteld bij dit bedrijf en ben nog steeds erg tevreden.
de aanvraag verloopt voorspoedig,De afhandeling ook. Als ik betaald hebt volgt snel de verzending d.e vaak een dag erna bezorgd wordt.
Gezondheidaanhuis.nl gebruik ik regelmatig voor bestellingen. Daar vindt ik een groot deel van wat ik zoek.
schnelle lieferung rasche abwicklung gerne wieder
Sorion repair crème besteld voor mijn zonne-allergie waar ik al jaren last van heb. Ik heb het product ruim een week gebruikt de vlekken op mijn arm werden echter erger en erger zelfs erger dan het ooit geweest is. Ik ben er dus maar mee gestopt, helaas is dit voor mij geen oplossing.
Beste Rene, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat de vlekken op uw armen erger werden door het gebruik van de Sorion creme. Graag wil ik u vragen telefonisch contact met ons op te nemen, wellicht dat een van onze orthomoleculair therapeuten u hierin kan adviseren. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Prima en altijd goed qua levering en snelheid
Jederzeit wieder!
Ruim assortiment. De website geeft goede productinformatie en ook het bestellen van artikelen gaat simpel. Vervolgens was ook de levering conform afspraak Ook handig: als een product niet op voorraad is kun je een bericht krijgen als een product weer op voorraad is.
Prima communicatie en snelle levering.
Heel erg goed
4 Lorentzstraat A