Ruime voorraad en altijd snelle verzending. Aanrader!!!
Snelle verzending
Na bestelling en betaling snelle afhandeling. En zeer goede producten.
Het was de eerste keer dat ik wat besteld heb . Het gaat bij mij niet altijd goed vanwege mijn leeftijd (82) . Zo wist ik niet hoe ik nog iets moest bestellen voordat ik het eerste betaald had. Dus ik heb gelijk de tweede bestelling gedaan maar toen moest ik verzendkosten betalen. Door gelijk een e-mail te sturen is het toch goed gekomen. Dank je wel voor de service. Ik ben dus zeer tevreden en kan jullie aanbevelen.
Duidelijke omschrijving van de verschillende producten en een snelle en correcte levering!
Ik had op donderdagavond om 19.10 uur een bestelling geplaatst en kreeg de melding dat deze binnen 1-2 dagen geleverd zou worden. Tot mijn stomme verbazing stond de volgende ochtend om omstreeks 13.00 uur de bezorger al voor de deur. sneller kan volgens mij niet. Bedankt, mensen. Goed werk.
Makkelijk besteld en snel geleverd.
Een mooi, uitgebreid assortiment, snelle levering en een goede klantenservice.
Voor mij het belangrijkste was dat het product snel in huis was. Het was even een gok aangezien ik op vrijdag bestelde maar op zaterdag was het pakket er al!
Behulpzaam
Goede quality! De beste ! Dank u wel
Goede bezorging, werkt prima, duidelijke omschrijving
Via iemands blog deze site gevonden, makkelijk kunnen bestellen en zeer snel in huis
Het heeft verlichting gegeven.
Nodige producten werden zeer snel geleverd
Faire Preise und super Ware, dazu sehr freundliche Kundenservice und zum Abschluss wird die Ware sehr schnell geliefert.
Schnelle problemlose Lieferung
I like that they are very informative, and fast. The prices are good, will buy again from them.
verkoopt het enige product dat echt helpt bij een lekkende darm, magnesiumoxide
Gezondheid aan Huis begeistert mit seiner Produktvielfalt und unübertroffenem Service!
Betrouwbaar
afwikkeling top
Gisteravond besteld volgende dag af te halen
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD