Snelle levering,goed verpakt .
Binnen 2 dagen in huis bezorgd. Netjes verpakt in een doosje. Ook de glazen potjes netjes in noppenfolie.
Really satisfied from service
Prima ervaringen. Bestel hier volgende keer weer.
na vergelijk met andere sites de scherpste prijzen en de dag erna geleverd
Adrenal Optimizer vond ik na een zoekaktie op google. In het verleden werd me een soortgelijk produkt aangeraden, maar dat is nu niet meer te verkrijgen. Ik ben zeer tevreden nu, afwachten voor effect op termijn. - Bezorging via nl post wat minder, omdat we op de geplande leverdag niet thuis waren. Dan wachten tot dag erna 15u. - andere formule voor bezorging pakjes is rechtstreeks in afhaalpunt leveren. Werkt voor mij beter.
Website info mbt levering is optimaal. Producten zijn van goede kwaliteit. Nooit iets over datum!
Jederzeit wieder
Heb nog niet vernomen wat de ervaring is, nadat ik de producten cadeau had gedaan. Zelf gebruik ik ze ook. Bestelling tot afleveren top.
Sehr zuverlässige Lieferung
Ich bedauere, dass ich bei Ihnen nicht mehr mit Paypal bezahlen
Altijd alles in orde met de levering en tevreden produkten.
Goede opvolging van de bestelling en snelle levering.
Die Lieferung und Bearbeitung funktioniert bestens
Rundum zufrieden. Ich hätte noch mehr Fensterleder bestellt um die Befreiung der Liefergebühr zu erreichen, aber dies war leider nicht möglich.
Heel tevreden! De bestelling was al snel binnen. Ik heb contact gelegd om te vragen of de producten die ik heb besteld een interactie hebben met het Corona vaccin. Ik belde zaterdag en kreeg een medewerker aan de lijn die vertelde dat ze dit bij een collega zou neerleggen die inhoudelijk hier uitspraken over kan doen, ze zou er maandag weer zijn en mij hierover bellen. Maandagochtend werd ik direct gebeld en we hebben alles doorgesproken en ze heeft me alles uitgelegd. Dat noem ik nog eens service!!! Dankjewel.
Von der Bestellung bis zum schnellen Erhalt der Ware, alles super
Man bestellt und es wird zeitnah verschickt, alles wunderbar!
De artikelen die ik zocht waren voorradig. Ze zijn snel en netjes geleverd. Glazen potjes goed beschermd ingepakt.
Ich bestelle schon längere Zeit meine Produkte und bin sehr zufrieden. Die Bestellung ist immer innerhalb von 2- 3 Werktagen da.
Veel producten, snelle levering
vandaag bestellen morgen zeker in huis top
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD