Via familie kennis gemaakt met het product en daarom ook besteld. Duidelijke site waarop ik het product snel kon vinden. Ook de levering verliep volgens de toezegging. Zeer tevreden.
Die Bestellungen werden schnell geliefert und bei einmal nötigen Reklamationen erhält man innerhalb Stunden immer Antwort und wenn nötig sofort Ersatzlieferung. Ich liebe diesen Shop!
Habe Falschbestellung getätigt, aber die Dame bein Anruf war gut aufgestellt ,und konnte mir die Sache bügeln .
Echt super goede service en goede prijzen.
Goede communicatie en levering op tijd
die Lieferung erfolgte problemlos und schnell, alles bestens
Die Bearbeitung der Bestellung war zu meiner vollsten Zufriedenheit. Sehr schnelle Lieferung.
Von der Bestellung bis zur Lieferung war alles perfekt. Auch sehr nette Dame am Service-Telefon. Würde dort wieder bestellen.
Sorion heeft de huid in een paar dagen direct in pijn verminderd en roodheid doen verdwijnen. Wonderlijk als je dit vergelijkt met pharmaceutica middelen die ik kreeg voorgeschreven ter behandeling.
Bin Treue Kundin, immer alles bestens
Via 'googlen' bij jullie terecht gekomen, op zoek naar een kalmoes derivaat wat ook bruikbaar was op verplaatsing (hotel en dergelijke). Bij andere webshops bleek dit niet beschikbaar of leverbaar. Bij 'gezondheid aan huis' dus wel en tegen een heel redelijke prijs. Dan maar ineens enkele andere artikels erbij besteld. Resultaat : zeer vlug en vlot thuis geleverd door PostNL We zijn dus erg tevreden.
Altijd goed en snel
Ohne Probleme und super schnell.
Received well the product
De klantenservice is erg goed bereikbaar. Mijn vraag kon niet onmiddellijk beantwoord worden maar ik vond het antwoord de volgende ochtend in mijn mailbox.
Snelle verzending, aardige medewerkers!
Schnelle Bearbeitung, Lieferung, super!
Goede kwaliteit, top voor mijn darmgezondheid, vlotte communicatie qua levering en snel bezorgd. Dankjewel
Alles okay. Hilfreich war der Übersetzer.
Alles op voorraad en snel in huis
Zeker een aanrader!
Ook af te halen en dat is voor mij fijn. Goede producten, ook de betere producten die massaketens niet hebben.
Goede info om product te vinden en te bestellen.
Die Ware gibt es nirgendwo günstiger. Online Bestellung sehr einfach, alles wurde in Deutsch geschrieben. Der Versand erfolgte erst durch ein niederländisches Versandunternehmen und innerhalb Deutschlands dann durch DPD. Von der Bestellung bis zur Lieferung hat es nur wenig länger gedauert als bei einem Kauf in Deutschland. Ich bin sehr zufrieden und werde dort weiter kaufen. Kann ich 100 %ig weiterempfehlen.
Het product is scherp geprijsd en op voorraad
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.