Mijn bestelling is snel en goed bezorgd
Es gab einen Systemfehler bei der Bestellung, aber e wurde schnell durch unkomplizierte Kommunikation gelöst. Ich habe schon zweimal von hier bestellt, würde ich weiterempfehlen, da ich mit dem Produktqualität sehr zufrieden bin.
De bestelde producten worden correct en snel geleverd.
Ich habe schon öfter bestellt, schneller Versand, super Service und sehr freundliches Personal. Vielen Dank
Goede service, uitgebreid assortiment en snelle levering.
Goed en vriendelijk geholpen door de klantenservice n.a.v. een vraag die ik had over een supplement. Levering was snel en netjes. Tevreden!
Immer aktuell, schnelle diskrete Lieferung, guter Onlineshop. Ich bin sehr zufrieden.
Levering snel en goed.
Duidelijke beschrijving, ruim assortiment en vlotte levering.
Deze zalf doet helemaal aan de verwachting, zoveel verschillende gebruikt en werkte niet. Deze zalf repair is heel goed, al bijna van mijn exeem af.
Nooit problemen gehad, goede webshop.
Schnelle Lieferung, moderate Versandkosten obwohl Auslandslieferung, gute Verpackung.
Snelle verwerking van de order. Nette ontvangst bij het afhalen van de bestelling
Ik heb geen enkele opmerking! Correcte en snelle afhandeling!
betalen pas bij ophalen vind ik de beste optie
Danke
Schnelle und unkomplizierte Abwicklung! Preislich, total in Ordnung!
Snel
Schnelle und unkomplizierte Bestellung und Lieferung.
Absoluter Hammer! Von der Bestellung bis hin zur Lieferung reibungslos. Ich bin begeistert! Alles detailliert- Bestellaufnahme, wann losgeschickt, Sendungsverfolgung und Benachrichtigung zum Abholen. Was will man mehr? Respekt und Hochachtung meinerseits! Klasse!
Zeer snelle levering, vriendelijk, mooi pakje!
Heb ondertussen al meerdere malen een bestelling geplaatst bij Gezondheidaanhuis.nl en steeds zeer correcte bediening gehad. Proficiat?
Bestelling was op een paar dagen thuis geleverd.
Snelle levering, goede producten, prima prijs /kwaliteit verhouding.
Schnelle Lieferung, unkomplizierte Kommunikation, Super Service
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.