Geleverd zoals vooraf afgesproken, ondertussen hetzelfde product goedkoper gevonden via Amazon
de bestelling vlug geleverd en goed verzorgd vriendelijke bezorgers.
Ik bestel al maanden deze Fulvine zuur als aanvulling. Bevalt heel goed!
Ik heb voorgeschreven supplementen gekocht die bij Gezondheidaanhuis een stuk goedkoper (zo'n 15 procent) waren dan elders. De bestelling werd snel geleverd en de afhandeling was prima. Je wordt steeds netjes op de hoogte gehouden.
Snel, accurate levering van de de producten. Ruime keuze hierin.
Site is overzichtelijk. Bestellen ging heel makkelijk. Pakket is netjes bezorgd, binnen een paar dagen. Zat nog extra product bij, om te proberen.
Bestelling was netjes binnen een paar werkdagen geleverd. Goed verpakt. Mooie prijs. DIK IN ORDE
Vriendelijke en goede service!
Goeie ervaring
Voir de 2e keer besteld en weer prima
Ich habe mit der Firma gute Erfahrungen gemacht
Snelle levering en goede producten
As always, another good product from Gezondheidaanhuis. Thank you so much.
Overzichtelijk, ruim aambod, snelle levering en vaak leuke aanbiedingen :)
Alles perfekt
Snelle levering en de goederen zaten veilig verpakt. Gewoon TOP.
Gute Produkte, schnell geliefert.
Beide producten werden goed verpakt. Ze hadden een lange houdbaarheidsdatum. Het compacte doosje werd snel geleverd. Het fijne is dat de verpakking qua grootte steeds afgestemd is op de inhoud.
Snelle levering, duidelijke website
Bestellung war schnell da! Immer wieder gerne !
Schnelle und sichere Lieferung. Ware topp, günstig und ohne Rezept. Weiter so!
Binnen 2dagen was mijn bestelling al bezorgd. Netjes en compact verpakt.
Veels te duur voor producten die je elders goedkoper kan kopen. Het retour sturen van items is bijna even duur als de aankoop. Slaat nergens op.
Beste Kevin, Hartelijk dank voor uw review. U heeft uw bestelling op vrijdagavond laat geplaatst, de volgende werkdag is deze direct aan u verzonden. Na ontvangst van de email dat u uw bestelling wilde retourneren hebben wij u direct geantwoord dat dit mogelijk is. Tevens hebben wij op het moment van ontvangst van uw retour direct dezelfde dag nog de terugbetaling verwerkt. Het is mogelijk dat u het door u bestelde product elders goedkoper kunt vinden. Echter is het dan de vraag of er ook zo'n correcte afhandeling volgt. Wij zijn u graag in de toekomst weer van dienst! Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Service et produit toujours de qualité Personnel aimable respectueux et toujours a votre service
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.