snelle levering.
Al jarenlang klant, tot volle tevredenheid ! Gezondheidaan Huis doet wat zij beloven, netjes en snel. Veel dank !
Zum 1.Mal habe ich hier bestellt und war SEHR ZUFRIEDEN!! Toller Service, sehr schnelle Lieferung nach Deutschland, Tracking und Verpackung einwandfrei und die Abwicklung verlief reibungslos. Vielen Dank und ich werde sehr gerne wieder kaufen und den Shop kann ich sehr gut weiterempfehlen! Auch der whatsapp Service ist top!!! Antwort sehr schnell und hilfreich!
Super schnelle Lieferung, alles reibungslos gelaufen.
Super schneller Versand nach Deutschland. Gerne wieder.
Een heel prettig bedrijf.
Snelle levering en ruim assortiment
Wszystko w porządku
Das war meine erste Bestellung und bin super zufrieden.
Goede en snelle service!
Ben zeer tevreden over mijn bestelde producten.goede kwaliteit .goede beschrijving bij elk produkt. Vriendelijke groet Tania Teugels
Heel blij met de betaalbaarheid van de producten en de snelle levering. Werd goed verpakt geleverd.
Sinds kort bestel ik producten bij Gezondheidaanhuis.nl. In vergelijking met andere online bedrijven word ik op een persoonlijke manier benaderd en wordt er met me meegedacht. De afhandeling van de bestellingen gebeurt adequaat en vlot. Binnenkort organiseert dit bedrijf een open dag en dat heb ik niet eerder meegemaakt. Dus ik ben positief over Gezondaanhuis.nl
Heb voor ‘t eerst online iets bij jullie besteld. Aangenaam verrast door de vlotte levering en hoe correct en betrouwbaar is verlopen. Voor herhaling vatbaar.
Prima, snelle en correcte levering
Bestelling loopt elke keer uitstekend.
Alles bestens, kaufe sehr gerne ein, Lieferung auch sehr schnell. Leider sind die Versandkosten nach Österreich hoch!
super product
Sehr schnell versendet ,sehr gut verpackt ich war begeistert
Goede en snelle bestelling!
Schnelle Abwicklung und Lieferung. Service sehr zu empfehlen.
Ohne Probleme, 6 Tage habe ich gewartet auf Lieferung.
Ruime keuze in assortiment. Snelle levering.
Snelle en goede service via internet daarna vlot ophalen in winkel.
Over het algemeen snelle levering en altijd kundige, vriendelijke telefonistes!!!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.