Alles bestens gelaufen, ich werde auf jeden Fall wieder bestellen.
Schnelle Lieferung bin sehr begeistert.
Producten ken ik al jaren en ben een tevreden klant. Wordt keurig verpakt en snel verzonden.
producten en aantallen 100%
Snel geleverd, alles in orde.
Mijn bestelling was netjes en snel bezorgd. Op de site is er veel keuze. Voor herhaling vatbaar
resultaat al vanaf de tweede dag
Mijn bestelling kwam opnieuw mooi verpakt en op tijd aan. Omdat de vervaldatum niet van alle artikelen dezelfde was, was er een duidelijke markering aangebracht op het oudste product met "eerst gebruiken". Wat een service !
Ik koop regelmatig diverse producten van Gezondheid aan Huis en ik ben heel tevreden!
Bestellen en gewoon de volgende dag in huis super.
Goede prijs/kwaliteits verhouding, snelle levering
Ik koop al jaren in deze onlinewinkel en het is altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding en snelle bezorging.
Im Großen und Ganzen bin ich sehr zufrieden. Eine Lieferung/Päckchen (von insgesamt 10) war beschädigt. Die Tabletten waren nicht gut verpackt und zum Teil zerdrückt! Kann mal passieren,habe deshalb nicht reklamiert. Gruß Andy Hofmann
Alles gut gelaufen
Nadat mijn therapeut een aantal supplementen heeft voorgeschreven heb ik zsm mijn bestelling geplaatst op een vrijdag. Ik moest nog 3 dagen plus de weekend wachten op mijn bestelling. Het zal wel fijn zijn als het tenminste de volgende dag wordt verstuurd. Jullie bieden mij een gratis product aan die ik niet nodig heb, ik vind het niet fijn om zelf te kunnen kiezen of die wel of niet wil hebben.
Super schneller Versand und Lieferung. Gerne bestelle ich wieder.
Ich bin mit dem Pulver sehr zufrieden. Habe in einer Fachzeitschrift darüber gelesen und ausprobiert. Die Bestellung und die Lieferung der Ware hat einwandfrei funktioniert.
Ich habe nur gute Erfahrungen mit dieser Apotheke gemacht.
Al mijn bestellingen zijn tot dusver snel en accuraat uitgevoerd. Informatie omtrent levering is prima in orde. Advies: zo min mogelijk plastic verpakkingsmateriaal gebruiken.
Great product, fast delivery. Overall excellent experience.
Ik heb de proefverpakking besteld en vlug ontvangen. De creme smeert heel gemakkelijk uit ondanks dat hij wat dikker is. Ik heb de creme tweemaal per dag gebruikt. De jeuk is weg en mijn huid is veel beter gehydrateerd. De psoriasis is nog heel zichtbaar maar ik heb het maar een paar dagen gebruikt. Ik ga zeker nog een bestelling plaatsen. Heel tevreden.
Goede communicatie
Levering zeer snel netjes verpakt en geleverd volgens bestelling
fijne en verstaanbare web winkel , goede produkten , vlugge levering
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.