De Solgar (Bilberry ginkgo eyebright) levering was sneller dan verwacht. Volgens de webshop op de site verwachtten wij de levering later hierdoor konden wij eerder aan onze vakantie op de camping beginnen.
Snelle verbetering bij huidirritaties
Vor Bestellung telefonischer Service sehr nett und detailliert. Nach Bestellung schnelle Lieferung. Gerne wieder.
Bestellung ging verloren. Kundenservice hat sehr schnell und kulant reagiert.
De bestelling van mij medicatie "Q10" zal enkele malen per jaar gebeuren. Beste dank voor de goede zorgen. Etienne Van Eeckhaute
Service qualité sécurise et toujours disponible pour vous aider
Schnelle und zuverlässige Lieferung. Alles perfekt. Ich werde wiederbestellen.
Ich bin sehr zufrieden. Der Versand nach Deutschland klappt sehr schnell und unkompliziert. Bestelle sehr gerne dort.
tevreden over de levering van de bestelde producten. website voor de bestelling was beetje onduidelijk, kreeg verschillende lagen over elkaar. snelle levering. goed en netjes verpakt.
vlot en correct
Gewoon uitstekend
Zeer ruim aanbod en zeer snelle service.
De bestelde goederen waren keurig netjes verpakt en werden vlot thuisbezorgd. Heel betrouwbaar.
Al jaren naar volle tevredenheid!
Alles prima verlopen
Ik blijf hier terugkomen vanwege het goede assortiment en de gunstige prijzen
I quickly received ordered products. I am 100% happy about the service
Alles bestens und schneller Versand, super !!!!!
Nach der Bestellung wurde schnell und sicher versendet.
Gute Angebote Sehr nette Beratung Schnelle Lieferung, bin sehr zufrieden . Vielen Dank dafür
Deze spirulina koop ik graag omdat hij in Amerika geproduceerd wordt en niet in China. De prijs die Gezondheid aan huis aanbiedt is ook goedkoper als andere webshops. Blij dat ik deze webshop heb leren kennen.
Duidelijke uitleg op de site, vlotte bezorging
Alles bestens gerne wieder, schnelle Lieferung
Ruime keuze, snelle correcte levering.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.