Bedrijf communiceert snel, zijn deskundig en hebben een groot assortiment.
gut
Zeer ruime keuze, correcte prijzen. Snel verzonden en goed verpakt. Aanrader dus, daarom al meerdere jaren klant.
Het is zo fijn om bij gezondheidaanhuis.nl te bestellen. De bestelling is altijd perfect en met aandacht gemaakt. Ik ben er super blij mee want waar ik woon is geen biologische winkel.
De producten die ik nodig had waren voorradig. Snelle levering in goede verpakking. Producten van goede kwaliteit
Volgende dag geleverd!
Als je iets nodig hebt is de kans groot dat Gezondheid aan Huis het heeft. Het wordt daarna ook snel geleverd. Vriendelijke dames aan de telefoon.
Sehr zufrieden , super schnelle Lieferung . Werde nochmal bestellen
Hat alles gut geklappt. Wir sind mit der ersten Lieferung vollkommen einverstanden
echt nog nooit problemen ervareb
bestellen en zelf ophalen in Ede
Ik heb alleen goede ervaringen met Gezondheidaanhuis.nl. Gebruiksvriendelijke website en vlotte bediening qua levering en retour. Doe zo verder!
Ik ben al jaren klant en altijd tot tevredenheid. Alle artikelen, die ik wilde kopen zijn ook voorradig, waardoor ik de gevraagde artikelen snel in huis heb.
Alle Bestellungen werden zuverlässig und schnell bearbeitet/verschickt
Zware Metalen in je lichaam al wat minder
Een groot gamma aan produkten, ook ayurvedische kwaliteitsprodukten! Super
Immer schnelle Lieferung. Bei Fragen wird schnell geholfen. Bin seit Jahren Kundin
Gutes Preis Leistung Verhältnis
ich bin von den guten Service begeistert und kann auf jeden Fall eine Empfehlung aussprechen. Es ging alles sehr schnell und die Ware kam liebevoll verpackt bei mir zu Hause an.
online übersichtlich, einfach und schnell geliefert. Gut verpackt, auch nicht zuviel Papiermüll.
Beschreibung der Ware, müsste besser übersetzt sein. Bezahlung wäre mit Paypal besser, als mit vorkasse und Überweisung. Rechnung mit Lieferung wäre auch gut.
sehr gut
Zeer tevreden met de bestelde producten.makkelijk in te nemen en snelle levering.
Ik ben al jarenlang klant omdat ik altijd een goede service kreeg. Ik vind hier ook soms producten die ik elders tevergeefs heb gezocht.
Heel goed geregeld alles. Heel tevreden
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.