Schnelle Lieferung, bin sehr zufrieden.
Sehr gute Produkte und schnelle Lieferung.
Zeer tevreden vanwege supersnelle levering!
Goede producten, snelle levering en goede service
Product was snel geleverd en kon het de volgende dag al laten ophalen. Ik ben erg blij met de service die ze mij geboden hebben. En over het product zelf ben ik ook tevreden, had het eerder van een ander merk, nu overgestapt op deze. Zit veel meer in en betrouwbaar merk. Mijn volgende bestelling is zeker weer bij jullie!
Bei Unklarheiten sehr guter Service
Uiterst correct en deskundig. Zeer vriendelijk
Ik bestelde een herstellende crème en was verrast door de levertijd ('s middags besteld, de volgende ochtend ontvangen). Een nadeel is dat de prijzen niet altijd concurrerend zijn.
Heel fijn bedrijf die veel op voorraad heeft en ook met je meedenkt!
Bestellen is eenvoudig, betaling correct en snelle levering!!
Ik bestel al jaren via gezondheid aan huis. Altijd correct. Snelle verzending. Top!
Zelfs bij een "probleem" wordt er adequaat gehandeld om het probleem direct op te lossen. Ik ben een tevreden klant
Reviews kloppen ! Product werkt inderdaad
Gerne immer wieder
Ruim aanbod, overzichtelijk, vlotte bestelling en levering, goede prijs-kwaliteit
Ik ben al een vast klant, super professionel bedrijf en de best supplementen.
Eczeem achter oren en hoofdhuid. Veel verschillende middelen gebruikt zonder resultaat. Vanhuisarts hydrocortison wat maar even helpt. Sinds ik sorion repair creme gebruikt geen schilfers en roodhei meer. Ik ben zeer tevreden
Altijd veel voorraad, duidelijke communicatie en ook altijd snel en netjes ingepakt thuisbezorgd!
Ik had mijn producten snel en netjes aangeleverd gekregen. De winkel hebt een groot keuze aan producten zelf alles leverbaar van de homeopaat
Gute Qualität, schnell Lieferung
Top Ware! Sehr schneller Versand! Danke
Ik bestel heel vaak diverse supplementen via Gezondheid aan Huis, ik ben heel erg tevreden met de onlangs bestelde supplementen welke ik heel snel heb ontvangen.
Ik wist niet dat jullie ook homeopatische middelen verstrekken.
De producten van A. Vogel gebruik ik al jaren.
Super Service.. viel billiger als in Deutschland und super schnelle Lieferung.. bin begeistert und werde wieder bestellen
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.