Steeds ontvang ik binnen enkele dagen de bestelde producten in uitstekende staat
Zeer tevreden.zowel voor de bestelde producten en snelle levering.
Gebruik het al een tijdje
Hele snelle levering en mooie korting
Stipt
Alles super geklappt danke
Ik ben heel tevreden, omdat mijn pakje heel snel aan huis geleverd is
Das gewohnte tolle Service. Immer wieder gern.
Snelle levering en kwaliteit
de bestellingen worden netjes ingepakt en goed afgeleverd alleen niet zo snel verzonden
Ich bin sehr zufrieden mit diesem Online Shop. Immer wieder gerne.
Hier ist der Kunde König. Tolle Preise, kompetente Beratung, schnelle Lieferung. Was will man mehr? Absolut empfehlenswert!
Snelle levering, netjes verpakt
Goede service en snelle bezorging
Accuraat, snelle levering.
Ik ben blij met hoe snel ik mijn bestelingheb ontvangen.
Der Bestellvorgang lässt sich zügig abwickeln; die Lieferung bestellter Produkte erfolgt schnell.
Kwam er ineens achter dat ik voordeliger bij jullie kan kopen En ik woon in Ede, dus mooi in de buurt!
Vlotte levering, snelle reactie klantenservice
Vaak heb je het de volgende dag al in huis. De spullen zijn goed en zorgvuldig verpakt
Immer eine schnelle Lieferung.
De service is supervlot, één dag na de bestelling lag mijn pakketje al in huis. Geweldig... Het aanbod is van goede kwaliteit, een dikke pluim!
Ik heb al 2x besteld en het geeft mij een goede gezondheid
Geweldige webshop. Betrouwbaar.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.