Ik heb al 2x besteld en het geeft mij een goede gezondheid
Geweldige webshop. Betrouwbaar.
Snelle levering van de producten
Umgehende und schnelle Lieferung.
Snelle service en duidelijke site. Homeopathisch middel wat bijna nergens te krijgen is, is hier wel te koop.
Ik koop hier vaak mijn supplementen. Ruime keus en snel geleverd, niks op aan te merken!
vlotte bestelling, puik geleverd ik appreciëer vooral de ruime keuze en de uitgebreide info per product
Snel en zorgvuldig geleverd
Wat andere online winkels vaak niet hebben aan voedingssupplementen, vind ik altijd wel bij gezondheid.nl Snelle levering en een heel groot aanbod, dat is wat ik enorm waardeer in uw online winkel. Mvg Greet
Precies volgens verwachtingen.
Lieferung erfolgte sehr schnell. Ich bin sehr zufrieden!
Alles was daags nadien voor 10u bij mij thuis geleverd. Top
Der Bestellvorgang war sehr einfach und die Lieferung schnell. Alles gut
Gute Bestellung, gutes Sortiment, gute Aufklärung und gutes Bezahlsystem und günstige Versandkosten.Danke. Sie sind weiter zu empfehlen.
facile rapide et efficace
Levering is altijd in orde!
Netter telefonischer Kontakt, gute Beratung und schneller Versand, sehr gerne wieder!
Fijn product en snelle levering!
Top producten! Vlot en snel geleverd!
alles wat me is voorgeschreven bij de mesoloog hadden ze hier. en binnen 1 dag thuis. echt super
Sehr freundliche und hilfsbereite Mitarbeiterinnen. Ein eben so gutes Preisleistungsverhältnis. Schnelle und pünktliche Lieferung. Bei gleichbleibenden Preisen immer wieder gerne.
Super schnelle Lieferung und gute Preis- Leistung.
Sehr schnelle Lieferung für ei gutes Produkt
Fijn bedrijf met medewerkers die goed advies geven.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.