Ich infole weiter
Product werkt snel en doet precies wat er van verwacht word
Levering binnen toegezegde termijn. Verpakking in orde. Producten in goede conditie.
Zie boven
Hatte eigentlich nur Celtic Salt gesucht und habe ein sehr gutes Angebot gefunden. Aufgrund der interessanten Produktauswahl wurde gleich etwas dazu bestellt. Alles kam wie bestellt und wurde schnell geliefert.
Goede producten tegen gustige prijs
Zeer tevreden met gezondheidaanhuis veel producten op voorraad en vriendelijke service als je met een vraag komt. TOP
Best snel ontvangen.
Snel, betrouwbaar en goede prijs
Beste, De levering via PostNL duurde veel te lang. Op de leveringsdag was ik niet thuis. Ik zou denken dat ze dan via een andere bel het pakje afleveren maar niet dus. Dit is nochtans dagelijkse praktijk in ons gebouw. Diezelfde dag hadden ze dit pakje kunnen afgeven bij een aflever-adres in de buurt. Dat duurde echter nog 2 volle dagen!! Jullie beveel ik aan maar PostNL mag eruit!!
Hallo hab das erstmal bestellt und bin sehr zufrieden. Medikament, Preis alles passt. Nette Kommunikation. Gerne wieder Grüße Marco
Veel producten aanwezig. Goede keuze. Betrouwbaar
Dit was mijn 1e bestelling en was een goede ervaring.
Ben erg tevreden over de producten en de levering er van.
Alles prima
Altijd goede ervaringen met Gezondheidaanhuis.nl.
Al jaren de favoriete webwinkel: klantvriendelijk en snel geleverd.
Wie immer war die Lieferung sehr schnell und die Qualität des Produktes ist einwandfrei. Auch der Preis des Produktes ist im Vergleich zu anderen Lieferanten meist günstiger.
Schnelle Lieferung, sehr gute Qualität und Kommunikation. Gerne wieder.
Ich werde das mal probieren, ob denn meine Schmerzen im rechten Fuß wegen Arthrose entstehen von diesem Mittel befreit werden1
Snel besteld, en kon het de volgende dag al ophalen
Al paar jaar last van psoriasis.. verschillende crèmes gebruikt.. laserbehandelingen Maar deze crème werkt echt goed voor mij
Obwohl die Ware von Holland nach Deutschland ging sehr schnelle unkomplizierte Lieferung Top Preise
Snelle en accurate service. Vriendelijke bezorger.
fijne producten en snel geleverd.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.