Snelle en accurate service. Vriendelijke bezorger.
fijne producten en snel geleverd.
Ik kan er weinig over vertellen, heb een klein tubetje ontvangen om te kijken of het enig effect heeft.
u vraagt mij om snel mijn ervaring over u weer te geven. Dit is het.
Uitstekende service en snelle levering.
Ik gebruik exendo glycine magnesium.
Prima snelle levering
Zeer correcte firma. Alleen vind ik het spijtig, dat ik nooit kan genieten van kortingen, de mails voor beoordeling komen veel te vroeg, ik bestel maar eenmaal in de maand toch reken ik mij als een van u beste klanten met maandelijk een bestelling rond de 600 à 778 euro, kan dat op geen ander manier om van een korting te kunnen genieten.
Beste mevrouw Wery, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden over ons bent. Wij hebben u een mooi aanbod gedaan per email, en horen graag van u. Wat betreft uw vraag over de beoordelings-emails, deze kunt u invullen, en de kortingscode blijft vervolgens 6 weken geldig. Deze kunt dus gewoon bewaren voor uw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Sommige producten vind ik alleen bij Gezondheidaanhuis.nl!
Het lukt me nooit om die 2,50€ in te brengen.
Dat wat ik besteld heb, kwam op tijd aan. Wat wil een mens nog meer?
Makkelijk te bestellen, snel binnen.
ben goed tevreden
Snelle bezorging en ruim assortiment.
Einfach schnell und unkompliziert
Prima geregeld en blij met mijn bestelling, Ik ga weer bestellen
Schnell und unkompliziert
Zo als ik het gewoon ben loopt alles prima :bestelling wordt verzorgd verpakt en snel geleverd.
Tevreden over deze partij. Duidelijke communicatie, snelle levering
Gemakkelijk website, prima produkten en snelle levering. Heb toch geen 5 sterren genoteerd : om gratis te verzenden naar Frankrijk, heb ik een bestelling van 150 euros nodig en dat vind ik nogal veel. Ik bestel al enkele jaren bij 'Gezondheid aan huis' en zal dat ook blijven doen.
Mijn bestelling werd snel geleverd. Ik kom mijn bestelling goed opvolgen.
Ze hebben echt een heel ruim aanbod! Ik koop hier al jaren mijn capsules & vitamines! Het word altijd snel en heel discreet verzonden.
Das Produkt, was ich gesucht habe, habe ich zu einem sehr fairen Preis gefunden. Die Lieferung war schnell und zuverlässig. Alles top!
Goed, als altijd,
Snelle service, prima producten
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.