Gezondheidaanhuis.nl heeft de middelen welke ik nodig heb qua mineralen en vitaminen.
Producten, service, kwaliteit is altijd goed.
De levering was correct en snel.
Ik bestel nu al enige tijd producten hier. Betrouwbare (geen ****) producten. Wanneer ik advies wil krijg ik vaak snel reactie, ook wanneer de vraag nog beantwoord moet worden maar dan weet je dat het in behandeling is.
De voedingssupplementen die ik zocht, waren het beste geprijsd bij Gezondaanhuis.nl. Ik heb de bestelling eenvoudig kunnen plaatsen en het need netjes en snel geleverd.
Ze heben een heele grote assortiment van voedingsyplementen.Ik ben zeer tevreden tot nu toe.
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling en altijd netjes optijd geleverd
nach anfänglichen Bedenken (wg. Ausland) bin ich aber sehr zufrieden
vlug en goed
Hat alles reibungslos und gut geklappt.
vriendelijk eerlijk, correct en snel geleverd, wat ik heb besteld. Ik beveel gezondheid aan huis zeker aan. Arthur Wauters
Ich habe keine Bestellung erhalten.
Sehr geehrter Herr Lawrenz, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wie ärgerlich, dass Sie Ihr Paket nicht erhalten haben. Der Lieferdienst gibt an, dass es bereits letzte Woche geliefert wurde. Unser Kundenservice wird sich noch heute mit Ihnen in Verbindung setzen, um das Problem zu besprechen. Mit freundlichen Grüßen, Team Gezondheid aan huis
Alles bestens. Einfache Bestellung. Schnelle Lieferung.
So unkompliziert. Mega. Vielen Dank. Ich bestelle wieder .
Snelle bezorging. De producten zijn uitstekend. Hartelijk dank aan uw bedrijf
Heel duidelijke communicatie en snelle levering.
Altijd correcte levering
altijd goede levering en vlug besteld.
Hier hebben ze wel alles wat ik nodig heb.
Von der Anmeldung, bis zur schnellen Lieferung, zeitlich wie angekündigt, alles perfekt und gerne wieder
Altijd verbaasd hoe vlug de bestelling behandeld en geleverd wordt
Inmiddels al meerdere keren bij Gezondheidaanhuis besteld. Door de, voor mij, redelijk gunstige afstand, zelf kunnen ophalen. Snelle levering, heel veel keuze en gunstige prijzen.
Im from Spain, happy with the service and product. Recomended
Prima producten en goede aanbiedingen
Prima, snelle levering
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.