X
Alles zeer naar wens geweest
IM Internet gefunden. Bestellt und prompt und ohne Probleme geliefert bekommen. Das ist heutzutage auch nicht immer Normal!!!
Voor het eerst bij jullie iets gekocht. Verliep hartstikke soepel. Geen gehannes. Binnen een paar dagen thuis ontvangen. Duurde wat langer omdat ons postadres via ophaalservice Praxis loopt. Dank.
ingaltsstoffe wirken nicht
Sehr geehrter Herr Endrigkeit, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wie ärgerlich, dass das von Ihnen bestellte Produkt nicht wie erwartet funktioniert. Bitte kontaktieren Sie unseren Therapeuten, um zu besprechen, was in Ihrem Fall besser funktionieren könnte und was schief läuft, weshalb dies nicht funktioniert. Mit freundlichen Grüße, Team Gezondheid aan huis
Snelle corrected service
Sehr gute Erfahrung
Correcte en vlugge levering van het bestelde product
Snelle verzending en goed product.
beste plek om voor een lage prijs in Nederland nicorette te kopen!
Snelle levering vind ik heel belangrijk
Al jaren koop ik geregeld producten bij dit Gezondheidaanhuis. En altijd wordt stipt en snel geleverd, soms zelfs binnen 24 uur na bestelling. In een enkele keer was de bestelling tijdelijk niet leverbaar en toen werd ik uiterst netjes op de hoogte gesteld en werd mij de keus gelaten om te wachten, of voor een terugstorting van de betaling te gaan. En toen het product er weer was werd het direct verstuurd.
Perfekte Lieferung
Inmiddels een aantal maal besteld bij Gezondheidaanhuis.nl Veel keus, alles is op voorraad en snelle levering! Ik ben zeer tevreden.
Goed geregeld, kan het zo ophalen in Ede
Sorion repair crème is een magische zalf. Vanaf de eerste applicatie op mijn psoriasisachtige vlek op een vinger was er een merkelijke verbetering. Na een week is de vlek zo goed als genezen. Met deze zalf hoef ik de winter niet meer te vrezen en/of ongeduldig op de zon te wachten - die gewoonlijk de vlekken deed verdwijnen. Echt fantastisch!
Ik ben zeer te spreken over deze webshop. Als je op zoek met naar hoogwaardige kwaliteit supplementen en aan vullende stoffen voor je gezondheid of voor een specifiek protocol wat je van je gezondheidsprofessional moet zorgan dan is deze website een van je beste opties om de wat uitzonderlijkere en hogere kwaliteit producten te vinden. En ze verkopen ook diverse dingen waar op andere sites bijna niet aan te komen is.
Top webshop
Schnelle Lieferung, immer zuverlässig. Gute Produkte von Bonusan.
Sind immer super zufrieden ! Danke
Snelle levering en goede service.
War schon bei der ersten Bestellung begeistert, sehr schnelle Lieferung und gute Auswahl an Produkten kann ich nur weiterempfehlen .
Snelle levering van de producten en positief resultaat van het product.
Browsen op de website ging heel smooth en service van delivery was heel rap. Fijn platform!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.