Gezondheid aan huis zou ik aan iedereen aanbevelen omdat de producten van gezondheid aan huis puur natuur is alle producten zijn op basis van planten en kruiden zonder chemische toevoegingen puur natuur kan niet beter voor je gezondheid zou ik zeggen. groetjes christina luppens
I will order again!
Sehr guter Internetauftritt, Einfach zu bedienen Übersichtlich
Schnelle Lieferung
Altijd keurig verpakt en snel geleverd
Ik heb op 27 februari bestelling gedaan en nog niets ontvangen. Ligt niet aan jullie en op m'n reactie adequaat gereageerd. Kan het vandaag ophalen. Bedankt!
Beste heer Zonneveld, Hartelijk dank voor uw review. Uw bestelling van 27 februari hebben wij op dezelfde dag nog verzonden naar het door u opgegeven adres in Frankrijk. Deze is naar een afhaallocatie gebracht, waar u uw bestelling gelukkig in goede orde heeft kunnen ophalen. Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Original review
Ik heb op 27 februari bestelling gedaan en nog niets ontvangen.
Excellent products!
Goede prijzen en nette snelle bezorging.
Bestelle regelmäßig, bis dato keine Probleme. Klare Empfehlung
Echt goede en snelle service, en echt niet duur.
Super Service, und Direkt gesendet. Produkt klasse
Vielen Dank für schnelle Zusendung, faires Porto und einwandfreie Ware. Sehr gerne wieder. Verkäufer absolut zu empfehlen.
Danke für die schnelle Lieferung
Todo perfecto
Zeer tevreden!
Snelle en correcte levering.
Wszystko ok, szybka przesyłka
Perfect service and super product
Jede Zeit wieder
Siehe oben
J'ai été très satisfaite de la rapidité de livraison et de l'efficacité du service.
Ik kan bij jullie heel goede dingen kopen, zoals voedingssupplementen en creme's, die geen slechte dingen bevatten.
eenvoudig bestellen, snelle en correct elevering met PostNL. Prima prijsstelling.
Steeds de volgende dag je vertrouwde producten in huis.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.