Ik krijg altijd goed advies. Er zijn veel producten te krijgen, snelle verzending.
Heel groot aanbod. Vriendelijk klantcontact. En super snelle levering & discreet
De acai bessen tabletten en de blauwe bessen capsules doen bij mij goed hun werk.zeer aan te bevelen .goede service en snel bezorgd. Goede prijs. Blije groeten Tania
Levering netjes op tijd binnen.
aantal producten via de website besteld, binnen enkele uren opgehaald in Ede. Scherp geprijsd, enorme keuze eb mooie producten.
Sehr gute Kommunikation, Bestellung und Lieferung lief problemlos. Sehr empfehlenswert.
Betrouwbaar en snel geleverd
Prettige ervaring in verband met de snelle levering .
Ik zie geen enkele verbetering
Beste mevrouw Middelkoop, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat de crème niet het gewenste effect heeft bij u! Gezien het natuurlijke ingrediënten bevat kan het zijn dat u het iets langer de kans moet geven en dat het dan wel effect laat zien. Mocht u verdere informatie wensen neemt u dan gerust contact op met onze drogisten of therapeuten. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Snelle levering. Zeer vriendelijke en behulpzame servicedesk.
Altijd goed verpakt en snel geleverd. Prima ervaringen.
Altijd goede en snelle levering
Sehr geehrte Damen und Herren, mit Ihrem Kundenservice bin ich vollstens zufrieden. Meine Fragen wurden mir ausführlich und sehr freundlich erklärt und ich erhielt sehr genaue Informationen zur Anwendung des Produktes. Gerne bestelle ich wieder bei Ihnen. Freundliche Grüße Sandra Heilberger
Fijne service Vlot en betrouwbaar. Echte aanrader
Goede service en ruime keuze.
Mijn man heeft verschillende crèmes gebruikt waarvan geen resultaat Deze die we nu hebben, heeft blijkbaar wel al resultaat
Ik bestel nu al jaren bij Gezondheid aan huis, ruim assortiment, topkwaliteit, gemakkelijk en overzichtelijk bestelling plaatsen en betalen, direct een mail omtrent je bestelling. De volgende dag je producten in huis. Ik kan iedereen aanbevelen hier te bestellen want alles goedkoper dan elders!
Op tijd ontvangen en in perfecte staat!!!
Geen bijzonderheden
Weinig ervaring, eerste keer iets bestelt . Afwachten of de creme werkt en bevalt.
Altijd goed verpakt en snel verzonden.
Ik vind altijd makkelijk de juiste producten en de prijzen zijn oké
Wederom snelle en correcte levering van bestelde producten !
Heeft toch niet aan mijn verwachting gedaan
Original review
Zou de eerste keer gratis worden afgeleverd alleen verzendkosten, is niet gebeurd heb moeten betalen
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.