Super schnell , gerne immer wieder.
De bestelling was precies op de beloofde tijd binnen. Ook was alles prima verpakt.
Crème werkt prima en snel geleverd
Hatte einige Fläschchen Biover Calendula bestellt. Eines davon war undicht. Reklamation wurde umgehend beantwortet. Gutschrift erfolgt- Ware muss nicht zurückgesendet werden.
Goede service, snelle levering
voor herhaling vatbaar
Deze creme werkt echt heel goed. Binnen een paar dagen waren de jeuk en schilfers een stuk minder.
Snelle bezorging! Thankyouu
Ik ben blij in periodes met te veel vocht in de atmosfeer dat het gebruik van Aurum Methallicum D6 mij als ondersteuning bij artrose kan helpen zo'n periode beter door te komen.Vroeger nam ik colloidaal goud in druppelvorm die erg kostbaar is, terwijl Aurum methallicum tabl van VSM hetzelfde effect geeft .
Wie immer alles perfekt
Goedverlopen de bestellen
Schnelle Lieferung ,alles perfekt!
Meine Bestellung wurde sofort nach Eingang meiner Bezahlung bearbeitet. Ich wurde auch sofort benachrichtigt und es lief alles reibungslos. Das Medikament kam sehr schnell bei mir an, sodass ich schnell mit der Einnahme beginnen konnte. Alles tip top. So wie ich es mir wünsche. Vielen lieben Dank!!!!
Snelle levering, goed verpakt tegen een interessante prijs.
Meine Wünsche wurden umgehend erfüllt.
wie immer
Vlotte en correcte behandeling en aflevering van de bestelde producten
Prettig contact, direct in reactie met kennis van zaken en advies
Kwalitatief goede producten en service. Snelle levering in correcte verpakking (passende doos bv)
Goed assortiment, aantrekkelijk geprijsd en snelle, goed verzorgde levering
Na het een aantal weken gebruikt te hebben zie je goed zichtbare verbetering.
Bij vragen wordt er goed mee gedacht. Redelijke prijzen en snelle levering.
Bestellen en super snel in huis!
Redelijke prijzen. Afhandeling correct. Snelle levering.
Mijn bestelling is snel en correct uitgevoerd.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.