Hat alles vorbildlich funktioniert. Der Versand hat allerdings knapp eine Woche gedauert. Aber sonst super
Wat een betrouwbaar en zeer fijne team de service van deze team heeft geen grenzen en ben zo blij dat ik hier mijn producten heb aangeschaft Bedankt en keep up the good work
De levertijd is altijd snel en betrouwbaar.
Correct bedrijf, snel afgehandels
Pontos megbizhato jo minoseg
Alles goef
Schnelle Lieferung und alles klappt reibungslos
Alles bestens :) danke
Alle bisherigen Bestellungen sind zu meiner vollsten Zufriedenheit bearbeitet worden.
Unkomplizierte Abwicklung Schnelle Lieferung Alles perfekt
Superr
Schnell und unkompliziert
Ich habe bis jetzt nur positive Erfahrungen gemacht. Der Service ist super und die Lieferung ist auch super schnell. Das Team ist total hilfsbereit und sehr zuvorkommend.
al vaker besteld en blijf terugkomen. Groot aanbod, prima verhouding prijs kwaliteit. Nog nooit problemen gehad, Aanbevolen!
Die bestelde producten van Sorion waren er de volgende dag en precies volgens bestelling. Heb de shampoo en crème nu enige weken gebruikt en zie absoluut verbetering, hoop dat het de komende weken nog verder gaat. Ook de jeuk is bijna geheel verdwenen. Ben absoluut tevreden met product.
De juiste producten in voorraad. Snelle levering.
Al geruime tijd ervaring bestellingen worden altijd snel bezorgd
Ik had de producten de volgende dag in huis.
Product snel en goed geleverd.
groot assortiment, snelle levering.
Elke bestelling opnieuw blij met snelle levering en producten op voorraad.
Vitamines snel besteld en snel in huis!
Ik gebruik met veel succes groenlipmossel tegen de pijn in mijn onderrug door artrose
gedegen schriftelijke informatie, grote keuze, voldoende voorraad
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.