Zeer betrouwbaar! Je krijgt gelijk per mail een bevestiging en het bestelde werd met 2 dagen thuis bezorgd. Top!
Heel tevreden ,vlotte levering en goeie producten Doe zo verder
Goed product.
Hier koop mijn vitaminen en mineralen en ben zeer tevreden!
Bestelling was niet geleverd door de postbezorger. Na een mailtje kreeg ik dezelfde product zonder problemen thuis geleverd.
Goede service en snelle levering
Fijne goedwerkende en betrouwbare website met goede producten.
und schneller versand
prima prijs kwaliteitverhouding en de levering was supersnel
Snel en volledig
weer zoals, we gewend zijn bij Gezondheid aan huis, snelle en juiste levering.
Goedemorgen Ik ben heel tevreden over de service en het product dat ik heb besteld. Marja Mooijenkind.
toll! dankeschön!
Super schnelle Lieferung, Bestellung unkompliziert und einfach, Ware absolut Mängelfrei in Ordnung. Bin sehr zufrieden.
Schnelle Lieferung, leichte Bestellung, top zufrieden
Ein überaus freundliches und kompetentes Team! Ich bin vom Kundenservice begeistert! Es ist mir nicht gelungen mich zu registrieren um meine Bestellung aufzugeben. Wenige Minuten später bekam ich eine Mail und konnte reibungslos meine Bestellung per Mail schicken. Wenige Tage später war das Paket bei mir. Top! Danke!
Alles tip top wie immer!!!
Bestellingen worden meestal volgende dag geleverd. Betrouwbare winkel met groot assortiment.
X
Ik ben erg tevreden met mijn bestelling bij Gezondheid aan huis. Goede communicatie, snelle service en blij met het product dat ik ontvangen heb! Het product heeft ook een lange houdbaarheidsdatum, wat altijd erg fijn is bij supplementen.
Die Lieferung kam super schnell und ohne Versandkosten nach Deutschland. Ich werde auf jeden Fall wieder bestellen!
Übersichtliche Webseite, faire Preise. Gutes Sortiment Das Produkt war auch vorraetig.
Snel geleverd!
Heb psoriases op hoofd en heb veel jeuk.Jeuk gaat niet weg
Beste heer Lemmens, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat u zo'n last heeft van Psoriasis. Neemt u gerust contact op met onze therapeuten/drogisten om te bespreken wat u wellicht verder nog kan helpen de jeuk te verlichten. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.