Tevreden
Schnelle Lieferung und gute Verpackung. Sehr gute Qualität des Produktes.
Bestelling en levering verliep vlot
Bestel al jaren optimum gold van Exendo En wordt altijd keurig bezorgd. Met een betaallinkje gaat dit altijd heel vlot! en
Prima en snelle levering. Ik ben zeer tevreden.
Snelle levering en mooi cadeau!
Goed product, goede service
Snelle en juiste levering echter door per ongeluk 0,45€ te weinig besteld 5€ verzendkosten moeten betalen en als vaste klant om coulantie gevraagd maar niet ontvangen. Dit was teleurstellend!
Ik heb al verschillende keren artikelen besteld bij Gezondheid aan Huis. Ze hebben een groot assortiment. Zijn klantgericht, denken mee. Snelle levering. Hebben kennis van zaken. Kan ze zeker aanbevelen!
Ook al is het artikel er even niet. Dan komt het als het bij het bedrijf binnen is zonder problemen via nalevering.
Ik ben een zeer tevreden klant. De levering verloopt zeer vlot.
Ik voelde na 2 dagen al verschil, werd er rustiger van, een zen gevoel. Heerlijk, top product!
Snelle en goede service via een overzichtelijke website! Efficiënte feedback.
Ik kijk uit naar aantrekkelijke kortingen bij meerdere aankopen. Mijn pakket was heel snel geleverd en vandaag bestel ik opnieuw
Ik heb inmiddels een aantal keer een bestelling gedaan bij Gezondheid aan huis. Steeds heb ik de bestelling snel in huis en is hij goed verpakt. De prijzen zijn goed en het assortiment is ruim. De vragen of opmerkingen die ik per mail gesteld heb, zijn altijd binnen 2 dagen beantwoordt. Ik ben een zeer tevreden klant.
Product was super quickly and it’s exactly what I wanted.
Sehr zu empfehlen
Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding
Goede voorlichting van het product duidelijk zichtbaar.Goede service .Goede kwaliteit en snel bezorgd.Zeer tevreden.
Altijd goede en correcte levering
Makkelijk te bestellen Korte leveringstijd. Correcte medewerkers
Ik heb na jaren bestellen nog geen enkele keer problemen gehad. Alles verloopt vlot en correct.
Betrouwbaar
Snelle levering, goede kwaliteit
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.