Snelle levering en producten tot nu toe naar wens, moet resultaat nog afwachten. Ben er wel over uit dat ik voortaan mijn vitamines hier blijf bestellen.
Makkelijk te bestellen. En zoals beloofd snel afgeleverd.
de bestellling is altijd snel geleverd en de verpakking is verzorgd
De snelheid en vlotte afhandeling van mijn bestelling heeft mij in goeie zin verrast
Altijd een duidelijke communicatie en levering!
Snelle l vering van een goed product
Ik koop er specifiek boron 15mg ,die ik nergens anders vind . Maar ook andere produkten zijn er verkrijgbaar met interessante combinaties . Heb er ook de schlusser produkten ontdekt . Helemaal tevreden met de snelle en correcte levering !
Ik heb alleen maar goede ervaringen met gezondheid aan huis
Zeer goed en goed op tijd
Gute Zusammenarbeit und schnell Lieferung
Makkelijk te bestellen en er wordt snel geleverd
Gute Auswahl,schnelle Lieferung.
Goede website, snelle service.
Heel goed bedankt.
I have ordered a medicine for me in the end of December. Everything came in time and in perfect condition. Thank you very much for your work.
Erg tevreden over het leveren van mijn LTO3 pillen. Je wordt goed geinformeerd en snel geleverd
Super schnelle Lieferung und Top-Produkte. Immer wieder gerne.
Bestel hier sinds een aantal maanden vitamine B12 Methyl 3000 en Adenosyl 3000. Zeer tevreden over de supplementen. En altijd een supersnelle levering!
Ik koop hier graag mijn gezondheidsproducten, die ook snel geleverd worden.
Bij het afhalen van mijn product kwam ik er achter dat ik nog wat nodig had en dat kon ik ook meteen meekrijgen.
Rasche Bearbeitung
Altijd weer snel en goed verpakt.
service en alles loopt voorspoedig
Ik bestel hier een paar keer per jaar, en heb tot nu toe altijd goede ervaringen gehad.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.