Snelle levering en goed verpakt
Schnelle Lieferung, gute Preise!
Keurig geleverd, sneller dan verwacht! Fijne tracking en niet teveel mails na bestelling. Gewoon goed!
Produkt, Preis,. Service und Lieferzeit sind empfehlenswert
Die Lieferung habe ich früher erhalten als ich dachte. Vielen Dank!
Producten zijn op voorraad en prijzen zijn constant en laag
Snel en goed afgehandeld
Alles super gerne wieder
Goede producten met goede service
Ik kreeg precies wat ik besteld had, goede kwaliteit en goed verpakt.
Die Waren werden jedes Mal zuverlässig und schnell zugeschickt. ich bin sehr zufrieden!!!
Bestellung wurde sehr schnell und unkompliziert verschickt.
Alles super auch der Telefon ☎️ Kontakt war sehr gut immer wieder ein genuss
S. Überschrift!
Naar spanje verzenden is altijd een verrassing of het aankomt. Duurt vaak langer doordat het hier in Spanje over verschillend schijven gaat. Tevredenheids onderzoek kwan 3 dagen te vroeg ivm de levering. Gemeld..per omgaande antwoord, gewacht… gekregen en dit gemeld aan hen. En weer per omgaande direct antwoord. Complimenten!!! Elly
snel en goed
S’Morgens besteld en de zelfde morgen ligt het klaar en kan ik het afhalen . Echt goede service! Bedankt.
Een ruim assortiment en een snelle levering
Snelle levering en keurig ingepakt. Prima.
alles bestens
In verband met een soort psoriasis heb ik de tube Sorion besteld. Ik probeer uit te vinden wat het beste helpt. Het is op dit ogenblik moeilijk om de resultaten te waarderen. Het gaat niet slechter, maar ook niet aanmerkelijk beter. Even proberen nog.
Ik bestel altijd mijn LTO3 bij Gezondheid aan Huis. De prijs is goed en de levering is zó snel ! Ik ben daar erg blij mee, omdat het maandelijks 1 potje is, wat ik dan op tijd binnen moet hebben, omdat ik niet zonder kan. Dank voor de goede service en fijne Feestdagen voor de mensen die er werken.
Ik had een probleem bij de bestelling. Daarna een mailtje gestuurd. Antwoord terug gekregen en het probleem opgelost.
Ik heb alleen maar goede ervaringen met jullie webshop. Snel bericht van komen ophalen, niet te duur en gezonde producten.
Duidelijke website en makkelijk overzicht om snel te kiezen Kan zelf ophalen en geen verzendkosten dus
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.