Einmal im Monat bestelle ich mein Kilo Mattisson Keltisches Meersalz. Die Lieferung ist innerhalb von 2 Tagen bei mir. Die Qualität ist einfach Klasse und einen besseren Preis kann man nicht finden.
Goede Product en snel levering
Het opsturen en leveren van mijn bestelling gebeurde snel en zonder problemen. Ik werd continu op de hoogte gehouden waar mijn pakje was en over het tijdstip van levering.
Sehr guter service
Echt fijn, snel en correct geleverd.
Een fijne webshop met goede producten!
Alleen goede ervaringen, al 12 jasr ofzo.
Makkelijk smeerbaar,ruikt lekker en de volgende dag al verbetering van erg droge gezichtshuid zien
Had erop gerekend dat ik mijn bestelling vandaag zou ontvangen , het zou tussen 8 en 18.00 uur geleverd worden , er is niks geleverd , nou wordt het ineens morgen geleverd , echt WAARDELOOS dit !!!
Beste heer Le Fevre, Hartelijk dank voor uw review en uw bericht bij uw bestelling. Wij hebben speciaal voor u de kortingscode alsnog verwerkt in uw bestelling en het bedrag op uw rekening teruggeboekt. De bezorgdienst geeft aan uw bestelling op 1 december jl te hebben afgeleverd op het door u opgegeven adres. Indien u uw bestelling niet heeft ontvangen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice (0318-648989). Wij wensen u nog een prettige dag toe, met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Goed persoonlijk telefonisch advies en service.
Gute Ware und zuverlässig nur der Versand könnte etwas schneller sein.
Meermaals bestelling geplaatst. Ook deskundig advies was ik blij mee. Altijd op tijd geleverd.
original medikamente Beschreibung und anwendung von Medikamenten auf Wunsch ist zugesendet worden zu empfehlen
Ondanks mijn betaling heb ik geen factuur(digitaal) ontvangen.
Alles klar .
Snelle verzending, goed advies en fijne service!
Bestelling snel in huis en netjes verpakt
Bestellung und Produkt sind ohne wirkliche Makel. Lediglich der sehr lange Transportweg mit Übergabe PostNL-Hermes und die entsprechende Weiterleitung macht den Lieferzeitraum von über einer Woche sehr schwer zu verstehen, was allerdings auch nicht direkt dem Versender anzulasten ist. Eine Lieferung mit nur einem Anbieter auch über die Landesgrenze wäre wahrscheinlich der bessere Weg.
Sehr geehrte Michael, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es tut uns sehr leid, dass die Lieferung Ihres Pakets dieses Mal länger gedauert hat, als Sie es gewohnt sind. Vermutlich aufgrund des großen Andrangs bei den Transportunternehmen, aber das ändert nichts an der Tatsache, dass dies ärgerlich ist. Wir werden Ihre Anmerkungen in unseren Beratungsgesprächen berücksichtigen und stehen Ihnen auch in Zukunft gerne wieder zur Verfügung. Mit freundlichen Grüßen, Team Gezondheid aan huis
Ruime sortering ,snelle levering
Goede kwaliteit en levering
Ik bel voor een bestelling en het pakje wordt direct verzonden en is de volgende dag bezorgd door post.nl
Goede ervaring!
Fijn, professioneel en klantvriendelijk bedrijf met goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ben al 10 jaar trouwe klant.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.