Heel content
Goede ervaring met Gezondheid aan huis. Duidelijke site en snelle levering.
Alles wat ik nodig heb aan vitamines en voedingssupplementen wordt door Gezondheid aan huis geleverd. De website is uitgebreid en overzichtelijk. De informatie over de producten is helder. De prijzen zijn gunstig. De bestelling wordt snel geleverd.
Besteld en een dag later al in huis
Ich habe die Bestellung noch nicht erhalten
Sehr geehrte Frau, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Unser Kundenservice wird sich mit Ihnen in Verbindung setzen, um das Problem für Sie zu lösen. Mit freundlichen Grüßen, Team Gezondheid aan huis
Bestelltes ist immer vorrätig, wird zeitnah geliefert und es gibt gute Zahlungsmöglichkeiten via Klarna usw.
Heel snel geleverd.
Altijd snelle en correcte levering. Reageren onmiddelijk als iets niet kompleet geleverd is. Zeer aan te bevelen.
Ich werde wieder bestellen
verrast door de snelle levering. Goede opvolging qua levering.
Bestel altijd hetzelfde en dat werkt goed. Het is jammer dat we niet alle parfums kunnen bestellen die we willen.
Altijd goed, prima producten, snelle levering, goede communicatie.
Goede producten en snel verzonden!
Alles perfekt, wenn man es nicht eilig hat mit der Lieferung. Die Versandtzeit dauert etwas länger als in Deutschland üblich, aber wenn man die Produkte nicht dringend benötigt, spart man Geld! Habe schon das zweite Mal bestellt und bin sehr zufrieden. Jederzeit gerne wieder!
La Societa' addetta alla consegna del mio ordine ha già fatto 2 tentativi di consegne che il vettore ha dato fallite per "INDIRIZZO ERRATO" ma ha usato Google Maps che è sbagliato per questa consegna senza accertarsi di leggere l'indirizzo sul cartello stradale e quindi sta tentando di fare la consegna all'indirizzo sbagliato in via Livatino 4 anzichè all'indirizzo corretto (già specificato nell'ordine) che è Via Vittorio Rossi 4. Ho fatto 125 telefonate al vettore nella giornata di oggi 4 dicembre 2023, ma è sempre occupato oppure non rispondono mai. Trovate una soluzione altrimenti il mio ordine andrà perduto. Materia Salvatore- tel: +39 347 7616144 Grazie
Buon pomeriggio, Grazie mille per la tua revisione. Il nostro servizio clienti ti contatterà per risolvere insieme il problema. Cordiali saluti, Team Gezondheid aan huis
Top service, veel keuze, betaalbaar en snelle verzending/levering.
Idem ditto
Goede kwaliteit en snel geleverd!
Mijn bestelling werd snel en correct geleverd. Geen verzendkosten vanaf een bepaald bedrag.
Ik zat op een andere website en las dat bij jullie verzendingen boven de 25 euro gratis bezorgd worden. Het bleek boven de 45 euro te zijn. Maar ja, welke website was het nou ook al weer?
Die Lieferung kam 1 Tag später, nachdem ich informiert wurde, dass ich sie erhalten hätte. Das hat mich etwas irritiert, die Kommunikation war jedoch problemlos und das Problem wurde schnell behoben.
Sehr geehrte Frau Pahl, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Glücklicherweise sehe ich, dass Ihre Bestellung einen Tag später angekommen ist. Wir hoffen, dass alles andere zu Ihrer Zufriedenheit verläuft und freuen uns darauf, Sie in Zukunft wieder zu bedienen. Mit freundlichen Grüßen, Team Gezondheid aan huis
Original review
siehe oben, ich habe nichts bekommen
gemakkelijk om te bestellen met een rijke keuze van producten en vlotte levering
Gemakkelijk te winkelen uitstekende na communicatie
Duidelijke website en snelle levering.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.