Hier vindt je bijna alles om een gezond mens te zijn. Ook heel correct en niet lang wachten tot je je bestelling in huis hebt.
Alles Prima,
Snelle en accurate levering. Producten zijn goed ingepakt!
Alle spullen die ik heb besteld worden netjes en zorgvuldig binnen twee werkdagen bezorgd. Ik ben zeer tevreden!
Het lijkt langzaam te willen helpen op 2 plekjes op de hand, we gaan rustig verder met proberen want psoriasis is hardnekkig en moeilijk te genezen, maar we gaan het zien. Nu gaan we de de andere Repair creme zonder parfum oid bestellen en proberen...
Al vele jaren trouwe klant . Tevreden over de kwaliteit van de producten en snelle bezorging.
Een hele, snelle levering alhoewel ik in België woon.
Sehr schnelle Lieferung und gutes Preis /Leistungsverhältnis.
Snel en goede levering
Heel tevreden over Gezondheidaanhuis.
Ik haal mijn bestelling altijd af op de Lorentzstraat in Ede. Ik kan het de volgende dag afhalen of zelfs op de dag zelf. Fijne service! Parkeren voor de deur.
Die 2 Präparate, die ich suchte, waren hier im Shop am günstigsten im Paket angeboten. Die Lieferung erfolgte sehr schnell, sodass ich sehr bald meine Ware bekommen habe.
Bestellung und Lieferung reibungslos
Breed gamma! De bestelde producten werden goed geleverd.
De juiste producten werden snel en goed geleverd
Bestelling was goed verzorgd, compleet en snel geleverd
ok
Es ist immer ein reibungsloser Prozess. Danke dafür
Schussler nr 7 besteld na advies logopediste. Mijn stem was niet meer te verstaan. Na enkele dagen gebruik van nr7 is mijn stem weer op de goede weg. Deze tabletten en stem oefeningen helpen prima.
goede producten
Altijd correcte levering, nooit gedoe gehad. Prijzen zijn niet altijd de laagste binnen Nederland.
Als altijd een betrouwbaar bedrijf met vlotte levering. De enige negatieve opmerking die ik deze keer heb betreft de bezorger, Post.NL. De bezorger presteerde het om zonder aanbellen het kleine pakketje onbeheerd in de hal van mijn appartementengebouw achter te laten. Tesamen met twee andere pakketten van andere afzenders. Daarover heb ik Post.NL benaderd.
Na 5 dagen de crème gebruikt te hebben was mijn huid weer schoon en glad. En dat na 2 jaar lichttherapie en zalfjes. Geweldig spul die Sorion Crème.
correct en vlot
De Sorion repair crème gaf binnen een week verlichting van de klachten.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.