De website is mooi en practisch opgemaakt. Daar het overzichtelijk is was + interessante prijs was onze keuze vlug gemaakt. De snelle levering is uiteraard een groot pluspunt
Betrouwbaar, altijd binnen 1 dag geleverd.
Ich werde gut beraten wenn ich eine Frage habe, das Angebot ist sehr umfangreich, Preis / Leistung stimmt, schnelle Lieferung. Bin sehr zufrieden.
War mit der Lieferung super zufrieden. Immer wieder gerne .
Na de bestelling is het snel in huis
ik gebruik dit middel tegen rosasea nog maar heel kort. Nog te vroeg om er een oordeel over te geven maar het lijkt dat de huid iets rustiger wordt'.
SORION EEN GOED WERKEND PRODUCT,IK BEN ER ZEER CONTENT MEE.
Uitgebreid aanbod aan kwalitatieve producten met stipte levering, uitstekende prijs/kwaliteit
Goede, correcte en snelle levering
unkompliziertes Bestellen, zügige Bestätigung, zeitnahe Lieferung und erfreulich umweltfreundlich verpackt, ohne Kunststoff. Empfehlenswerte Firma.
Vlug geleeverd
Een geweldige webshop met goede producten die altijd snel geleverd worden
Sehr schneller Versand und preislich sehr gut
Snelle levering, hoop alleen dat het sponsje niet snel loslaat of kapot gaat laatste 2x was dit wel zo, voor de rest tevreden
Zeer goed werkende tabletten, licht voor de maag, ik slik finimaltabletten al jaren, ik ben zeer tevreden, een echte aanrader. Snelle levering en goede kwaliteit.
Goede firma betrouwbaar, snelle levering
zeer snelle levering graag weer
zeer goede producten en goede beschrijving
Alles wat ik wilde bestellen was aanwezig. De bestelling en betaling gingen makkelijk en ik had alles snel thuis! Ik ben een zeer tevreden klant.
Ik vergelijk altijd prijzen en kom vaak op deze webshop uit. Ook snel geleverd.
Prima produckt tegen goede prijs en snel geleverd.
Ob das CBD ds verspricht was ich erhoffe , dafür ist es zu früh da ich erst 3 x eine Pille genommen habe.
Erfahrung mit dem Produkt ist Super
Bereits zum 4. Mal bestellt mit der Bitte um eine kleine Zugabe von 10ml Stevia um auch Werbung zu machen. Diese war bei der 2. Bestellung kommentarlos beigelegt. Nun wurde es leider abgelehnt, schade. Trotzdem ein tolles Produkt dass man nur hier bekommt.
Sehr geehrter Herr Haas, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns, dass Sie von diesem Produkt so begeistert sind. Die Take-Away-Flasche ist zwar nicht standardmäßig in unserer Bestellung enthalten, Sie können sie jedoch separat bestellen: https://www.gezondheidaanhuis.nl/nl/product/52292/Stevia-Vloeibaar-Meeneemflacon-Avanz-10-ml Mit freundlichen Grüße, Team Gezondheid aan huis
Top Anbieter - gerne wieder!!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.